Değerli yorumun için teşekkür ederim burada, diğer bilgisayarımda paket'in console (konsolu) sorunsuz çalışıyor ama burda bazıları hata veriyor nedeni nedir?Merhaba, özellikle bu Skyblock ve Faction sunucuları için en az 8-16 GB vermeni öneririm. En kötüsünden 4-8 GB vermelisin. Lobi ve Çakma 1-2 yeterli olacaktır ki durumun yetmiyor ise Faction ve Skyblock 4-8 GB diğer sunuculara da iyi bir başlangıç için 1-2 GB vermen sana yeterli olur. :))
Ben Bilmem Kİ ?#3432
aynı java sürümü değildir database aynı olmadığı için olabilir çünkü bazı pluginler öyle.Değerli yorumun için teşekkür ederim burada, diğer bilgisayarımda paket'in console (konsolu) sorunsuz çalışıyor ama burda bazıları hata veriyor nedeni nedir?
Kanka bana göre bir hub paket atarmısın kötü olsada olur ben düzeltirim lütfen.aynı java sürümü değildir database aynı olmadığı için olabilir çünkü bazı pluginler öyle.
Google gibi arama motorlarına yazarsan istedigini bulursun.Kanka bana göre bir hub paket atarmısın kötü olsada olur ben düzeltirim lütfen.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!