Çözüldü Minecraft hatasız başlatma kodu lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aprox

Tartışmadan önce bana IQ'nu belirt.
Elmaslar
86

Discord:

aproxthethat#1693

Merhaba arkadaşlar, sunucum için başlatma kodu lazım, bilgisayarıma format atınca hepsi gitti.
Başlatma kodu ChestCommands Menü açılınca çıkan sesi düzelten bide plugin türkçe karakter sorununu çözen bir başlatma kodu vardı atabilir misiniz?

@echo off
echo Minecraft Sunucusu Baslatiliyor.
java -Xmx1048M -Dfile.encoding=UTF-8 -jar spigot.jar -o false -nojline --log-count 9 nogui
timeout 10 > null
goto x

spigot.jar ı düzeltmeyi unutma türkçe karakter içeriyor
bide chestcommandstan yaptığın menünün .ymlsine gir ve open-action: 'sound: note pling; tell: &eYou opened the example menu.' kısmından sound: note plingi sil yani şöyle olcak open-action: 'tell:&eYou opened the example menu.'

@echo off
echo Minecraft Sunucusu Baslatiliyor.
java -Xmx1048M -Dfile.encoding=UTF-8 -jar spigot.jar -o false -nojline --log-count 9 nogui
timeout 10 > null
goto x

spigot.jar ı düzeltmeyi unutma türkçe karakter içeriyor
bide chestcommandstan yaptığın menünün .ymlsine gir ve open-action: 'sound: note pling; tell: &eYou opened the example menu.' kısmından sound: note plingi sil yani şöyle olcak open-action: 'tell:&eYou opened the example menu.'
Dostum, -Dfile.encoding=UTF-8 bölümünden sonra Region:En tarzı birşey geliyordu o düzeltiyordu onu arıyorum.

Dostum, -Dfile.encoding=UTF-8 bölümünden sonra Region:En tarzı birşey geliyordu o düzeltiyordu onu arıyorum.
Kusura Bakma Onu bilmiyorum ama bu işe yarıyor bende :D yani türkçe karakterler işliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl