KonsolCraftTR
Play.KonsolCraftr.Tk
- Elmaslar
- 212
- Minecraft
- ByKonsol
Discord:
Konsol.Artz#5992
Konsol.Artz#5992
Konsol.Artz#5992
Konsol.Artz#5992
premıum yoksa team extreme kullanıyordum işte böyle hata veriyorHerzaman Orjinal.
EmreSHN#4551
Bende team extreme kullanıyorum bende hata vermiyor. Sorun clientle ilgili değil. ''Edit Profile'' kısmına gelin, ordaki bütün ''✓'' işaretli olanların hepsini kapatın ve sorun düzelecektir diye umuyorum.premıum yoksa team extreme kullanıyordum işte böyle hata veriyor
Konsol.Artz#5992
zaten öyleBende team extreme kullanıyorum bende hata vermiyor. Sorun clientle ilgili değil. ''Edit Profile'' kısmına gelin, ordaki bütün ''✓'' işaretli olanların hepsini kapatın ve sorun düzelecektir diye umuyorum.
Konsol.Artz#5992
görüntü bağdaştırıcılarına basınca şöyle bir şey cıkıyorPeki, bilgisayar sağ tıklayıp özelliklere tıklayınız. Sonra aygıt yöneticisine tıklayın. Orada ''Görüntü Bağdaştırıcıları'' var ona tıklayın ve ekran kartınızı güncelleyiniz.
Bilgisayar+Özellikler+Aygıt Yöneticisi+ Görüntü bağdaştırıcıları
EmreSHN#4551
Sürücü kısmına tıkla, sürücüyü güncelleştire tıkla. Sonra ekrana bişey gelicek ''Güncel sürümü yazılımını otomatik olarak ara'' tıkla.görüntü bağdaştırıcılarına basınca şöyle bir şey cıkıyor
Ekli dosyayı görüntüle 69568
Ekli dosyayı görüntüle 69569
Konsol.Artz#5992
birşeyler yaptım şuan hata vermiyor verirse yazarım teşekkürlerSürücü kısmına tıkla, sürücüyü güncelleştire tıkla. Sonra ekrana bişey gelicek ''Güncel sürümü yazılımını otomatik olarak ara'' tıkla.
Sürücü+Sürücüyü Güncelleştir+Güncel sürümü yazılımını otomatik olarak ara
_Melih_Demirel_#7961
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!