Minecraft Hata Veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KonsolCraftTR

Play.KonsolCraftr.Tk
Elmaslar
212
Minecraft
ByKonsol

Discord:

Konsol.Artz#5992

Arkadaşlar Ben Minecraftı Silip Tekrar Yüklesem Bile Bu Hatayı Alıyorum
69530

Minecraft Clientiniz eskimiş ve artık açmıyor gibi birşey yazıyor.

siz hangi clienti önerirsiniz ?

Herzaman Orjinal.

premıum yoksa team extreme kullanıyordum işte böyle hata veriyor
Bende team extreme kullanıyorum bende hata vermiyor. Sorun clientle ilgili değil. ''Edit Profile'' kısmına gelin, ordaki bütün '''' işaretli olanların hepsini kapatın ve sorun düzelecektir diye umuyorum.

Bende team extreme kullanıyorum bende hata vermiyor. Sorun clientle ilgili değil. ''Edit Profile'' kısmına gelin, ordaki bütün '''' işaretli olanların hepsini kapatın ve sorun düzelecektir diye umuyorum.
zaten öyle

yeni bir save açıp dener misiniz?

Peki, bilgisayar sağ tıklayıp özelliklere tıklayınız. Sonra aygıt yöneticisine tıklayın. Orada ''Görüntü Bağdaştırıcıları'' var ona tıklayın ve ekran kartınızı güncelleyiniz.

Bilgisayar+Özellikler+Aygıt Yöneticisi+ Görüntü bağdaştırıcıları

Peki, bilgisayar sağ tıklayıp özelliklere tıklayınız. Sonra aygıt yöneticisine tıklayın. Orada ''Görüntü Bağdaştırıcıları'' var ona tıklayın ve ekran kartınızı güncelleyiniz.

Bilgisayar+Özellikler+Aygıt Yöneticisi+ Görüntü bağdaştırıcıları
görüntü bağdaştırıcılarına basınca şöyle bir şey cıkıyor
69568

69569

Sürücü kısmına tıkla, sürücüyü güncelleştire tıkla. Sonra ekrana bişey gelicek ''Güncel sürümü yazılımını otomatik olarak ara'' tıkla.

Sürücü+Sürücüyü Güncelleştir+Güncel sürümü yazılımını otomatik olarak ara
birşeyler yaptım şuan hata vermiyor verirse yazarım teşekkürler

EmreSHNBLC Windows 7 İse Bilgisayarı Her Ne Yaparsa Yapsın Driver Veya EkranKartı Güncel Der.

Bendede Böyle Bir Sorun Oldu Yaptığım Çözüm :"Edit Profile" Girdim Sonra Orda Minecraft Boyutunu 512x512 Yaptım Sonra Açıldı Ardından Minecraft Çözünürlüğünü Ayarladım Sorun Çözüldü.

Konuyu çözüldü olarak değiştirin lütfen.

Ek olarak ekran kartınızı güncelleyin
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bu programı indirip taratın ve driver'ları yükleyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl