Minecraft haritasının Sürümünü nasıl düşürürüm?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Power+

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
Batuu

Discord:

Batuu.qwe

Arkadaşlar bende bir map var ama bu map 1.19 ben bu mapı 1.16.5 e düşürmek istiyorum hatırladığım kadarıyla oluyordu ama nasıl yapıldığını unutum konu hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımcı olursa sevinirim :)

Arkadaşlar bende bir map var ama bu map 1.19 ben bu mapı 1.16.5 e düşürmek istiyorum hatırladığım kadarıyla oluyordu ama nasıl yapıldığını unutum konu hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımcı olursa sevinirim :)
Bunu bir yolu sanırım regiondan mı ne siliyorduk ama kaldırılmış olabilir veya yanlış hatırlıyor olabilirim.

Bilen biri yazarsa bende öğrenmiş olabilirim
:)

1.19 sürümünde viaversion ve viabackwards kurarak 1.16.5 sürümüyle sunucuya giriş yapıp o mapin şematiğini alıp kullanabilirsiniz. Direkt program veya benzeri uygulamalarla map sürümü düşürmek gibi bir yol yoktur, bu dediğim yöntemi kullanabilirsiniz.

1.19 sürümünde viaversion ve viabackwards kurarak 1.16.5 sürümüyle sunucuya giriş yapıp o mapin şematiğini alıp kullanabilirsiniz. Direkt program veya benzeri uygulamalarla map sürümü düşürmek gibi bir yol yoktur, bu dediğim yöntemi kullanabilirsiniz.
Bunu da bütün chunkları açıp yapmalısınız yoksa yeni oluşan chunklar buga girecek ve Dünya bozulacaktır.
@Power+

Tamam Teşekkür ederim Yaptım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl