Minecraft haritası yapıyorum fikir lazım lazım

Yesil Portal

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
33
Facebook
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011155050303

Discord:

Fire is Daemon#6625

Merhaba ben Minecraft'da harita yapıyorum ve bu haritanın çok muhteşem olmasını istiyorum. Yapdığım harita o bildiyiniz haritalardan değil (buton bulmaca, parkur). Yani profesyönelce full komut bloğu

Haritanın konusu askeri harita. İyi fikirler verin haritayı paylaşınca sizinde reklamınızı ve isminizi yazıcam.

Yabancıların yaptığı haeitalardan ilham alabilirsin planetminecraft adlı bir web sitesinde çokça bulunuyor.

yavaş mesaj kasmaya calış radara yakalandın hızın 1010010
Vay çok zekisin :D
Seninde konularına baktım her şeyide bedava istiyorsun :D
Biraz emek versen rahatlıkla yapabilirsin.

Vay çok zekisin :D
Seninde konularına baktım her şeyide bedava istiyorsun :D
ahahhah 1-2 ürünü bedava istedim diye herşey tabirini kulanan kücük köylü seni tartışmamıza discord dan devam edelim burda rahat rahat yazamıyoruz ayol :D
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

ahahhah 1-2 ürünü bedava istedim diye herşey tabirini kulanan kücük köylü seni tartışmamıza discord dan devam edelim burda rahat rahat yazamıyoruz ayol :D
ZorGム#4872

Discord'a taşımaya hiç gerek yok burada da düzgün bir üslupla tartışabiliriz.

Dediğim gibi konularına baktım ama hepsine bakmadım ve baktığım konularında bedava istiyordun bende her şey dedim özür dilerim. Ve düzeltiyorum. Baktığım konularının hepsinde de her şeyi bedava istemişsin emek versen kolayca yapabilirsin.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca her önüne gelen ve ters köşe olduğu insana köylü diye hitap eden bir kişiden ne kadar düzgünlük beklemeliyim bilmiyorum.

Discord'a taşımaya hiç gerek yok burada da düzgün bir üslupla tartışabiliriz.

Dediğim gibi konularına baktım ama hepsine bakmadım ve baktığım konularında bedava istiyordun bende her şey dedim özür dilerim. Ve düzeltiyorum. Baktığım konularının hepsinde de her şeyi bedava istemişsin emek versen kolayca yapabilirsin.
logo istemişim mesela ps cs6 v.b programları bilseydim neden free arayışa gireyim QWqwqw
ps cs 6 öğrenemye kalksam uzun zamanımı alır suncu gecikmeye uğrar :)
forumda free bir şeyler isteyemezsiniz diye bir kural göremiyorum
baktıgın konuları diyorsun profilimde max 5 tane free istekde bulunmuşum geri kalanı plugin destek vb
neyse siz mesaj kasmaya devam edin

logo istemişim mesela ps cs6 v.b programları bilseydim neden free arayışa gireyim QWqwqw
ps cs 6 öğrenemye kalksam uzun zamanımı alır suncu gecikmeye uğrar :)
forumda free bir şeyler isteyemezsiniz diye bir kural göremiyorum
baktıgın konuları diyorsun profilimde max 5 tane free istekde bulunmuşum geri kalanı plugin destek vb
neyse siz mesaj kasmaya devam edin
İnternette bulunan free templateleri editleyerek de bu ps cs 6 öğrenme zorunluluğundan kurtulabilirsiniz ve teşekkür ederim 70. mesaja ulaştım.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl