Minecraft hakkında bilmediğiniz şeyler (ödül de var)

Yesil Portal

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
33
Facebook
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011155050303

Discord:

Fire is Daemon#6625

Merhaba ben YouTube için kaliteli video hazırlıyorum.
Videonun konusu "Minecraft'da bilmediğiniz taktikler veya şeyler 2019"
Bu bilinmeyen şeylerin 25-40 tane olmasını istiyorum. Şimdilik 10 tane hazırladım.
Bana destek olabilir misiniz? Yani aklınızda olan fikirleri bana yazın. Ödül olarak size elmas vereceğim.
Belki en iyi cevap seçerim ve videomun altında "Bana yardım ettiler" diye isminizi yazarım.
Lütfen "At kafası" gibi videolardan aldığınız fikirleri yazmayın. Yani Minecraft hakkında az bilinen şeyleri yazarsanız güzel olur.
Hadi dostlarım bana yardımcı olun !!!

Minecraft ismini Notch sohbet ederken bir kullanıcı önermişti.Notch bu ismi sevdi fakat oyun yapıldığında ismini Cave Game koydu sonradan değiştirerek Minecraft koydu

Oyunun ilk sürümü sadece taştan ve çimenden ibaretti

SiZe Şöyle Bi Bir sürü bilgi topladım hadi bakalım o ödül benim :D : 1) Minecraft'ın eski sürümlerinde Zombi'ler ölünce tüy düşerdi ama bu yeni sürümlerde kaldırıldı (bi ödül isterim o kadar araştırdım :d )
2) Zombiler yağmurda iken yanmazlar ama arada sırada bir yıldırım çarpar ve hafif yanmalar meydana gelir.
3) Zombiler bizi 40 blok öteden görebilir.
4) Gamemode 1 de iken acil bir şeye ihtiyacınız oldunda envanterden eşyaya farenizi getirip CTRL+Q yaparsanız yere bir sürü ard arda o eşyadan düşer.
5) Sol Mause Tuşuna basarak bir eşyayı cheste dağıtırken her yere eşit şekilde dağıtcakdır.
6) Tavşanlar 6 tane çeşitte gelir bunlar : beyaz renkli kırmızı gözlü , sarı renkli kırmızı gözlü ,siyah ve beyaz renkli BeşikTaşlı , Siyah renkli , gri renkli ve Kahverengi renkli.
7)Minecraft'ta CraftRise Sunucusu'nun kendi uygulaması çıkmıştır Bilgisayarda artık uygulamasından sunucuyuda girebiliyosunuz.
8) Minecraft'ta Creeper Domuzu ayarlarken çıkan bir hata sonucu ortaya çıkmıştır sonra bunu Düzenliyiciler beğenmiş ve mob olarak koymuştur.
9)Minecraft Tarihinde En çok Oyuncu giren 3 Sunucu: HyPixel-24000 ila 27000 , OmegaCraft -3750 ila 4250 ve CubeCraft-2991 ila 3000 (Bu veriler 2019 Mart Ayına göre hesaplanmıştır.)
10) Minecraft'ın kurulan ilk Sunucusu'nun hangisi olduğu tam bilinmesede bir Deneme Sunucusu olduğu düşünülmektedir.

EEEEEEEEEeeeeeeeeeeee ben bu kadar bilgi topladım sizde bana bi ödül vermeyi çok görmeyin :D

Son düzenleme:

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl