Tanıtım Minecraft Hakkında Bilinmeyen 14 Şey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Imagineperest123

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
3
Minecraft
kerr

Discord:

Imagineperest

1 - Herhangi bir hayvanın veya zombinin üzerine onun yumurtasıyla sağ tıklarsanız yavrusu doğar.

2 - Şeker kamışlarını suyun içine yerleştirirseniz, yerleştirdiğiniz bloğa su girmez. Suyun altında 2 blok uzunluğunda şeker kamışı yerleştirirseniz içine girip nefes alabilirsiniz.

3 - Bebek slimelar yanınızdayken yatağınızda uyuyabilirsiniz.

4 - Enderman'ların gölgeleri yoktur.

5 - Kaktüsün üzerine pasta yerleştirebilirsiniz.

6 - TNT'nin yanına nether yıldızı koyarsanız patlamanın şiddeti çok daha büyük olacaktır.

7 - Mantar İneklerinin tüylerini keserseniz normal ineğe dönüşürler. Bu durumda yavrular öz ailesini takip etmeyi bırakıp başka bir yetişkin mantar ineğin yanında gezmeye başlar.

8 - Zombiler ve iskeletler gündüzleri güneş altında dahi olsalar ruh kumunun üzerinde yanmazlar.

9 - Ne kadar yüksekten atlarsanız atlayın suyun üzerine düştüğünüzde su derin olmasa dahi hayatta kalırsınız.

10 - Yağmur yağarken balık yakalama ihtimaliniz güneşli havaya göre çok daha fazladır.

11 - Patlamak üzere olan TNT'ye ok fırlatırsanız geri sekecektir.

12 - En fazla 22 blok yükseklikten düşerseniz hayatta kalabilirsiniz. 22 blokun üstünde bir yükseklikte düşerseniz ölürsünüz.

13 - Koyun'a görünmezlik iksiri fırlattığınızda suratı kaybolacaktır. Bu görüntü garip gelebilir.

14 - Yakın bir yere TNT koyup, TNT ile aranıza 1 blok cam koyarsanız ve TNT'yi patlatsanız dahi hasar görmezsiniz.

Bu Kadar Bulabildim. Umarım Beğenirsiniz.

Basit Temel Bilgiler.
Yararlı Olmuş.

"Temel?" bilgiler?
Hadi ama o kadarda kötü deyil. Bazı bilgileri hiç duymamıştım. Baya güzel bir konu olmuş.

**Teşekkür Ederim.**

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl