Minecraft güncellemeleri ve yenilikleri hakkında düşünceleriniz neler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Novasy

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
129
Minecraft
Novasyy

Discord:

novasyy

Merhaba MCTR Ailesi!

Minecraft dünyası hiç durmadan gelişiyor ve yeni güncellemelerle oyuna yepyeni özellikler, bloklar ve mekanikler ekleniyor.

Bu yenilikler hakkındaki görüşlerinizi ve deneyimlerinizi de merakla bekliyoruz!

- En son hangi Minecraft sürümünü denediniz?
- Sizce oyuna eklenen en faydalı yenilik hangisi oldu?
- Güncellemelerden sonra favori oyun tarzınızda ne gibi değişiklikler oldu?

Gelin birlikte Minecraft'ın gelişimini tartışalım, bilgi ve tecrübelerimizi paylaşalım!

Herkese iyi oyunlar! ⛏️

Artık Multiplayer kısmına geliştirme yaptıkları için iyi bir ilerleme var.

Baya bi geri kafalı oldum ben mc konusunda günümüzdeki minecrafttın minecraft olduğunu düşünmüyorum bile Notch ve Mojang olarak ikiye ayırıyorum ve bu ikilinin topluluk modlarıyla harmanlandığı ve 10 yıldır geliştirilmeye devam eden GTNH mod paketini gerçek mc olarak tanımlıyorum notch devam ettirse böyle bişeye yönelirdi bence

Baya bi geri kafalı oldum ben mc konusunda günümüzdeki minecrafttın minecraft olduğunu düşünmüyorum bile Notch ve Mojang olarak ikiye ayırıyorum ve bu ikilinin topluluk modlarıyla harmanlandığı ve 10 yıldır geliştirilmeye devam eden GTNH mod paketini gerçek mc olarak tanımlıyorum notch devam ettirse böyle bişeye yönelirdi bence
Yani evet geçtiğimiz aylarda Minecraft 2 muhabbeti vs olmuştu bakalım hep birlikte göreceğiz.

Yani evet geçtiğimiz aylarda Minecraft 2 muhabbeti vs olmuştu bakalım hep birlikte göreceğiz.
nether güncellemesi ve sonrasındaki bütün güncellemelere minecraft 2 diyebilirsin, bir çok kişi farkında değil muhtemelen fakat 1.14'den sonra oyunun art style'ı korkunç derecede değişiyor bütün hissiyatı da değişiyor c418 müziklerini de duymaz oluyoruz full lena raine müzikleri çalıyor

Random videoda buldum yapmış birisi 1 ay önce

Bütün artstyle müzikler korkunç bir değişim var literally minecraft 2

Zaman yine çabuk geçiyor...
Önce telefondan başladık bu oyuna. Toprak Koç abimiz sağ olsun; telefonda oynayarak, eğlenerek büyüdük. Şimdi neredeyse 1.22 çıktı çıkacak. Ben şahsen biraz daha güzel şeyler getirmeleri tarafındayım.

Kendileri de zaten bunu söylemişti: “Artık ufak ufak güncellemeler getireceğiz ama daha sık.” Bu tarafı da güzel. Ama oyuncular artık çok sağlam, çok büyük bir update bekliyor.

Örneğin, Warden portalı süs diye konmamıştır diye düşünüyorum. Ya da End güncellemesi; Nether güncelleme aldıysa, burası da alacaktır diye tahmin ediyorum. Artık gözümüz daha büyük şeyler görse iyi olur şahsen.

Dediğim gibi, Warden mekanındaki o portalı yabancıların yaptığı modlarla kendileri inşa edip oluşturuyorlar. O kadar ihtişamlı, o kadar kaliteli yapıyorlar ki, Mojang bazen keşke koysa, eklese diyorum.

Umarım yakın bir zamanda büyük bir güncelleme haberiyle Minecraft’ın akışını tekrar baştan aşağı değiştirebilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl