Minecraft güncellemeleri bana saçma geliyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EchTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 631

EchTR

echtr of legend
Elmaslar
609

Discord:

EchTR#1848

Evet öncelikle saçma bir konu açtığımın fakındayım istediğiniz gibi eleştirin.
Her neyse başlıkta da görüldüğü gibi minecraft güncellemeleri bana saçma geliyor, güncellemeler her ne kadar güzel olsa da Minecraft da aynı etki bende olmuyor.(Umarım anlatabilmişimdir.)
Sizce bunu ne yaparsam çözebilirim ?

Saçma gelen oyunu neden oynuyorsun peki ?

Yani eğer güncellemelerden hoşlanmıyorsan eski sürümleri oynayabilirsin. Onun dışında aynı sürümü oynayıp güncellemeleri kaldıramazsın. Eğer hoşlanmıyorsan oynamana gerek yok.

Bence oyun cidden muazzam derecede gelişiyor. 1.14 tam olarak çıktığında asıl muazzamlığı göreceğiz...

Saçma gelen oyunu neden oynuyorsun peki ?
Dikkatli oku oyun değil güncellemeler.
1.8 yada 1.9 oynuyorum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Yani eğer güncellemelerden hoşlanmıyorsan eski sürümleri oynayabilirsin. Onun dışında aynı sürümü oynayıp güncellemeleri kaldıramazsın. Eğer hoşlanmıyorsan oynamana gerek yok.
Evet, 1.8 de eskidiği zaman mecburen o sürümleri oynayacağız.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bence oyun cidden muazzam derecede gelişiyor. 1.14 tam olarak çıktığında asıl muazzamlığı göreceğiz...
Umarım beni bağlar :D
Taş kesici falan gelmiş.

Aslında güzel de böyle sunucular için güzel değil. Hala 1.8 piyasasından çıkamıyoruz. Çünkü en düzgün sürümlerden birisi o bence.​

Bence oyun git gide güzelleşiyor. Fakat ben son halini bile vanillada oynarken zevk almıyorum. Minecraft ekibi çok tutan modları yavaş yavaş oyuna eklemeye çalışıyor. Ama hala aşırı yetersiz durumda, bence mod paketlerinden ilham alarak aşırı büyük bir güncelleme ile hem teknoloji hem de büyü severleri sevindirecek çeşitli popüler özellikleri dahil etmeliler.

Ayrıca bence bu oyunu tutulur ve farklı kılan çok fazla modlanabilirliği ve sunucu sistemidir. Yani Minecraft'ı Minecraft yapan bu özelliğidir.

Gayet güzel. Yeni içerikler görmeyi seviyoruz.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl