Amoreas
Tasarımcı
- Elmaslar
- 1.266
- Minecraft
- Amoreas
Discord:
amoreas
Değerli görüşünüz için teşekkür ederizBu işin ustasından ögrenmek için bulunmaz nimet elinize saglık.
amoreas
Değerli görüşünüz için teşekkür ederizBu işin ustasından ögrenmek için bulunmaz nimet elinize saglık.
mustafa_8907
amoreas
Etkinlik için yapmıştım bunu, yine olursa benzer yaparım. Değerli görüşünüz için teşekkür ederizMükemmel Rehber Gui yapmak isteyenler için ESC Menü ve Bossbar versiyonuda gelsin
mustafa_8907
Teşekkür ederim ellerine sağlıkEtkinlik için yapmıştım bunu, yine olursa benzer yaparım. Değerli görüşünüz için teşekkür ederiz
amoreas
Rica ederim kankam. Diğer herhangi başka meslektaşlar dev olsun mapçi olsun falan filan onlarda böyle videolar yapabilirse daha hoş olur bence sonuçta kimse kendi başına çok iyi öğrenemezTeşekkür ederim ellerine sağlık
mustafa_8907
Evet gayet iui olur haklısın benim taşınma işleri bitince bakacamRica ederim kankam. Diğer herhangi başka meslektaşlar dev olsun mapçi olsun falan filan onlarda böyle videolar yapabilirse daha hoş olur bence sonuçta kimse kendi başına çok iyi öğrenemez
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!