Skript Paylaşımı Minecraft Gelişmiş GUI'li Rulet Sistemi V.1 - Seizma

Sizce Güzel Olmuşmu?

• Kullanılan toplam oy
    16
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kodda niye eleştiriye açık değilsiniz ? kodlamanızda hata varsa düzeltiriz. biz burda şunu ekle dedigimizde siz bu kodu daha sağlıksız yazdıgınız zaman olan kullanan kişilere olucak.
Haklısınız ama kodda eleştiriye açık değilim çünkü siz bu kodu incelersiniz şu kod parçasını şöyle yazarsanız daha iyi olur dersiniz başkası gelir şöyle yazarsanız daha sağlıklı olur der bi başkası gelir şurayı şöyle yazarsanız daha sağlıklı olur der :D böylelikle hep beraber paradoksa girmiş oluruz :D

böyle birşey olması imkansıza çok yakındır şahsen ben hiç öyle birşeyle karşılaşmadım

Dediğiniz gibi bende karşılaşmadım ama yinede tavsiyeniz için teşekkürler.

Emin olun öyle bir şey olmaz ki öyle olsa da mantığınız ile en doğrusunu seçin kesinlikle her türlü eleştiriye açık olmanızı önermekteyim. Başarılar dilerim.

Emin olun öyle bir şey olmaz ki öyle olsa da mantığınız ile en doğrusunu seçin kesinlikle her türlü eleştiriye açık olmanızı önermekteyim. Başarılar dilerim.
teşekkürler

madem siz paylaşmıyorsunuz bende videodan gördüklerimi söyleyeyim
Screenshot_12.png

burdaki mesajdan yola çıkarak sanırım execute console ile para vermişsiniz eğer öyleyse bu hem daha fazla lag yapıcakdır hemde konsolu kirleticekdir onun yerine para verip almalarınızı add/remove (rakam) to player's balance ile yapın

madem siz paylaşmıyorsunuz bende videodan gördüklerimi söyleyeyim
Ekli dosyayı görüntüle 118394
burdaki mesajdan yola çıkarak sanırım execute console ile para vermişsiniz eğer öyleyse bu hem daha fazla lag yapıcakdır hemde konsolu kirleticekdir onun yerine para verip almalarınızı add/remove (rakam) to player's balance ile yapın
iConomy pluginini kullanmak istemediğim için konsol ile paraları alıp verdim ama yinede bu öneriniz için teşekkürler.

iconomy ? acaba siz add ile para vermeyi ne zannediyorsunuz ikiside aynı işlevi yapıyor fakat biri konsolu doldurup logları kirletmiyor ve daha fazla lag yapıyor digeri ise hem daha az lag yapıyor (ben bazı değerlerde 0 lag yaptıgını bile gördüm) hemde konsolu kirletmiyor

iconomy ? acaba siz add ile para vermeyi ne zannediyorsunuz ikiside aynı işlevi yapıyor fakat biri konsolu doldurup logları kirletmiyor ve daha fazla lag yapıyor digeri ise hem daha az lag yapıyor (ben bazı değerlerde 0 lag yaptıgını bile gördüm) hemde konsolu kirletmiyor
Önerinize saygı duyuyorum, teşekkürler.

Gerçekten çok güzel duruyor deneyeceğim paylaştığın için teşekkürler.

Skript Çok Güzel Gözüküyor Çok Beğendim.

Kaliteli gözüküyor, ellerinize sağlık.

güzel olmuş eline sağlık

Gayet güzel bir skript eline sağlık geliştirilebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl