Çözüldü Minecraft Free Spaceye (Boş Alan) ram verme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fatihm00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.341
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatihm00

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
5
Her Sunucu Belli Bir Ram Kullanıyor Ben O Belli Ramı Arttırmak İstiyorum.

aaaaa.PNG

KONUYU NEREYE KOYACAM BILEMEDIM TAŞIYABILIRSINIZ.

Başlat.bat'dan minimum 1GB olarak ayarlayabilirsiniz.

Sunucunuzun bulunduğu klasörde bulunan .bat uzantılı dosyaya sağ tıklayın ve düzenleye basın.
Daha sonra kod satırlarında şu ifadeyi arayın -Xmx
Bu ifadenin devamına vermek istediğiniz miktarı yazın ve kaydedin.

1 Gb Ram için -Xmx1024M
2 Gb Ram için -Xmx2048M
.
.
5 Gb Ram için -Xmx5120M şeklinde yazabilirsiniz.

Sunucunuzun bulunduğu klasörde bulunan .bat uzantılı dosyaya sağ tıklayın ve düzenleye basın.
Daha sonra kod satırlarında şu ifadeyi arayın -Xmx
Bu ifadenin devamına vermek istediğiniz miktarı yazın ve kaydedin.

1 Gb Ram için -Xmx1024M
2 Gb Ram için -Xmx2048M
.
.
5 Gb Ram için -Xmx5120M şeklinde yazabilirsiniz.

Serverim sanal masaüstü değil filezilla ile ayriyetten serverimde 11 gb ram var fakat ben boş alan yani free spaceyi arttırmak istiyorum.

Kod:
java -Xms1024M -Xmx1024M -jar craftbukkit.jar -o true
PAUSE
1024 yerine kaç MB ram verecekseniz onu yazacaksınız, craftbukkit yerine de spigot vb. yazacaksınız.

Kod:
java -Xms1024M -Xmx1024M -jar craftbukkit.jar -o true
PAUSE
1024 yerine kaç MB ram verecekseniz onu yazacaksınız, craftbukkit yerine de spigot vb. yazacaksınız.

yaw anlatamıyormuyum kardeşim serverde 10 gb ram var vds değil filezilla ile plugin yüklüyorum fakat 10 gb ramdan sadece 2 gb sini kullannıyor buda ara sıra lag yapıyor ben 10 gb ramdan 4 5 gb ramını kullanmasını istiyorum

yaw anlatamıyormuyum kardeşim serverde 10 gb ram var vds değil filezilla ile plugin yüklüyorum fakat 10 gb ramdan sadece 2 gb sini kullannıyor buda ara sıra lag yapıyor ben 10 gb ramdan 4 5 gb ramını kullanmasını istiyorum

Arkadaşım filezilla da olsa sunucu klasörünün olduğu yerde .bat uzantılı dosya bulunur. Bu dosyaya verdiğimiz kodu yazıp tekrar degiştir. Biz sana doğru cevabı veriyoruz da sen anlamıyorsun.

Hocam, ben mi anlatamıyorum yoksa sen mi anlamakta zorluk çekiyorsun ?

.bat dosyanızın içini
Kod:
java -Xms10240 M -Xmx10240 M -jar dosyanınadı.jar -o true
PAUSE
Bunun gibi doldurabilirsin. yapamazsanız bu kodu ticket yoluyla gönderin değiştirsinler.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Konunuz çözüldü ise "çözüldü" olarak işaretleyip, "en iyi cevap" vermeyi unutmayın @fatihm00

Son düzenleme:
Hocam, ben mi anlatamıyorum yoksa sen mi anlamakta zorluk çekiyorsun ?

.bat dosyanızın içini
Kod:
java -Xms10240 M -Xmx10240 M -jar dosyanınadı.jar -o true
PAUSE
Bunun gibi doldurabilirsin. yapamazsanız bu kodu ticket yoluyla gönderin değiştirsinler.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Konunuz çözüldü ise "çözüldü" olarak işaretleyip, "en iyi cevap" vermeyi unutmayın @fatihm00

yalnız .bat veya start.bat veya baslat.bat diye bir dosya yok

Tickete bu şekilde başlatma kodumu değiştirir misiniz? diye sorarsanız size cevabı vereceklerdir bundan eminim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl