Çözüldü Minecraft Forge Sürümünde Düşük FPS Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ILoveMaju^^

Her Bahar Aşık Olurum Rüzgar Olur Yağmur Olurum
Elmaslar
1.890
Minecraft
ILoveMaju09

Discord:

ilovemaju

Merhabalar Yıllar Sonra Minecraftı Modlu Oynamak İstedim TLauncher Ana Menüsünde Bulunan TL Mods Kısmından Örneğin Korku Modunu İndirip Kurduktan Sonra Optifine Göre Acayip Düşük FPS Alıyorum Max 10 Zar Zor Görüyor Ama Optfine İle Herhangi Bir Sunucuda Shader + 10'Dan Fazla Textur Packim Olmasına Rağmen +100 FPS Rahatlıkla Alabiliyorum Ne Oluyorsa Forge'da Oluyor Çözümünü Malesef Bulamadım ^^

Sodium modu kullandığınız modların arasına yükleyip geri dönüş sağlayabilirmisiniz? Birde FPS ayarı yaptınız mı?

Burada ki modları kendi mod paketinize yüklemeyi deneyebilirsiniz;

Sodium modu kullandığınız modların arasına yükleyip geri dönüş sağlayabilirmisiniz? Birde FPS ayarı yaptınız mı?

Burada ki modları kendi mod paketinize yüklemeyi deneyebilirsiniz;

Düşükte Olmayan Ayar Kalmadı Optifine Göre %80 Zarar FPS Görüyorum Sodiumuda Dün İndirmiştim Ama Ya Çakıştı Yada Sürüm Yetmezliği Oldu Modu Açmamıştı Şuan Tekrar Deniyorum

1716916277109.png
Malesef Kafayı Yedim Bi Oyun Zevkim Vardı Kaçı Verdi

Attığım modları denedin mi?

Tek başına forge kullanırsan fps drop yaşarsın veya performansı alamazsın seni kısıtlar, forge içine optifine modu (optifine kendisi) at veya ForgeOptifine sürümlerini tercih et (önerim optifine modu atmaktır.)
Denedim Ama Oynuyacağım Modlarla Çakışıyor Sanırsam Atınca Crash Veriyor O Yüzden Elimden Bir Şey Gelmioo >.<

forgeyi hangi sürümde kullanıyorsun ki
1.20.1 Ve Sıkıntı Sürümlerlede Alakalı Değil Sanırım 1.12.2 Sürümünde Olan Bir Mod Paketinde Bile Aynı Sorunu Yaşıyorum O Modu Optifine İle Açabilsem +100 FPS Rahatlıkla Alıcam Ama İşte Sorun Neyden Kaynaklı bilmiyorum Ama Sadece Forge'Da FPS Sorunu Çekiyorum Optifienda Bi Sorun Yok Yani

1716936539058.png

Örneğin İlk En Üstteki Korku Moduna Oturup Başlıyıcaktım Arkadaşımla Otomatik Kuruyor Kurulumunu Sıkıntısız Moda Giriyorum Sadece 5 FPS Bile Zar Zor Alıyorum Optifne Yada Sodium Modlarını Paketin Mods Klasörüne Atıyorum Bu Seferde Crash Verio Çakışıyor Nedense

attığım uygulamayı denedin mi?
Evet Ama Oda İşe Yaramadı Bilgisiyarım Patateste Değilki Anlamadım Optifineda Gram Sorun Yok Fabric Sorun Çıkartıyor Sadece Anlamadığım Şekilde Benim Hayaller Siyah Poşete Sanırım >.<

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl