Rehber Minecraft Forge Nasıl Yüklenir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FurkanÖzcan

Emekli Ekip Lideri.
Elmaslar
1.248

Discord:

FurkanÖzcan#6347

yeni_logo.png

free_minecraft_wallpaper_by_dexikon-d8jlmwz.png

Önsöz
Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere Minecraft forge nasıl yüklenir adım adım göstereceğim. Birçok kişi biliyor fakat içimizde bilmeyenlerimiz çok var. Haydi konumuza geçelim.

Minecraft-shaders-background-008.jpg

Adım 1: Öncelikle Forge'nun resmi sitesine giriyoruz. (
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tıklayarak gidebilirsiniz.) Ondan sonra ise sağ taraftan kurmak istediğimiz sürümü seçiyoruz. Artık dosyayı indirmeye hazırız. Windows İnstaller yazan bölüme tıklıyoruz ve çıkan reklamı geçiyoruz indiriyoruz.

1.png

Adım 2: Artık dosyayı indirdik ve indirdiğimiz dosyanın olduğu yere giriyoruz. İndirdiğimiz Forge dosyasına tıklıyoruz ve kurmaya başlıyoruz.

2.png

Adım 3: Tıkladıktan sonra önümüze böyle bir ekran gelecek, tıklıyoruz ve install client diyerek kuruyoruz.

3.png

Adım 4: Forge'muz kurulmaya başlıyor kurulma ekranı ise bu şekilde.

4.png

Adım 5: Forge'muz kurulduktan sonra %appdata% Minecraft sürümler bölümüne geliyor. Dilersek buradan mod yükleyebiliyoruz.

5.png

Adım 6: Artık Forge'muz kuruldu. Artık modlar bölümünde kuracağımız modları seçerek oynayabileceğiz.

6.png

Forge Nedir? Ne İşe Yarar?
Forge, Minecraft'ta mod kurmamıza yarayan bir çeşit programdır. Bu program aracılığı ile sevdiğimiz ve beğendiğimiz Minecraft modlarını kurabiliyoruz.

Son düzenleme:
Yararlı bir konu olmuş.

Güzel anlatmışsın, ellerine sağlık. :)

Güzellll, modlarla pek işim olmadığı için böyle şeylerle pek ilgilenmiyorum. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl