AWincBridger
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 4
teşekkürlerGoogle'a font finder yazdıktan sonra çıkan sitelere bu görseli atarak hangi fontun kullanıldığını ve varyasyonlarını bulabilirsin.
yeesub
Bir de yazmayı unutmuşum, genelde önerdiği fontlar ücretli görünür fakat "font adı free download" yazarak aratırsan ücretsiz olanını bulabilirsin.teşekkürler
Bir de yazmayı unutmuşum, genelde önerdiği fontlar ücretli görünür fakat "font adı free download" yazarak aratırsan ücretsiz olanını bulabilirsin.
cossaw1453
yeesub
Buna en benzeyen ücretsiz fontun linkini özel mesajdan gönderdim.Ekli dosyayı görüntüle 227925ÖRNEĞİN AMA BUNU MESELA TEXT OLARAK BULAMADIM YA
bunu nasıl text olarak alıcam peki?Buna en benzeyen ücretsiz fontun linkini özel mesajdan gönderdim.
edoux.
aynı font değil kankiDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
edoux.
aynı font değil kanki
tamam çözdüm pardon sorun farklı :DEkli dosyayı görüntüle 227944
soldaki benim yukarıda linkini bıraktığım siteden yaptığım yazılar, sağdaki sizin referans görseliniz; renkler dışında pek bir fark yok gibi sanki
xreckt
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!