Çözüldü Minecraft Faction server edit kafa health boost hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan febvs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.598
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

febvs

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
Febvs
ARKADASLAR BİZ SERVER ACTIK EDİT 5 DE YAPTIK AMA EDİT 5 ENVANTER ACINCA CAN EDİT 5 SİZE DONUYOR YANI 10 KALBE INIYOR HERSEY KALIYOR SADECE KALP INIYOR YARDIM EDERSENIZ MUTLU OLURUM İYİ FORUMLAR<3

Anlayamadım, daha açıklayıcı yazabilir misin?

Anlayamadım, daha açıklayıcı yazabilir misin?
1 kafaya health boost effect ekledım o kafayı elımıze alıp kafamıza taktıgımızda bır sorun yok hala g.apple yiyorum canım doluyor envanter actıgımda tekrar 10 kalbe dusuyor tekrar artıyor vs lerde sıkıntı yaratıyor oynadıgım sw lerde yokdu sorun sence ne olabılır

Anladığım şey şu, kafayı taktıktan sonra canımız full oldu diyelim HEALTH BOOST ile bir menü vb. açınca o can diyelim 20 yapıyordu kalp barını tekrar 10a düşüyor ve 20ye dolmaya başlıyor demi.
Sen ise bu düşmesin istiyorsun.

Anladığım şey şu, kafayı taktıktan sonra canımız full oldu diyelim HEALTH BOOST ile bir menü vb. açınca o can diyelim 20 yapıyordu kalp barını tekrar 10a düşüyor ve 20ye dolmaya başlıyor demi.
Sen ise bu düşmesin istiyorsun.
evet nasıl yapabılırım

Plugini açıp loader'leri değiştirmek gerek, PM'den eklentiyi gönderin.

Plugini açıp loader'leri değiştirmek gerek, PM'den eklentiyi gönderin.
dev bukkıt den ındırdım plugını bakıp ozelden yazarsanız cok mutlu olurum ıyı forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl