Tanıtım Minecraft Faction Haritam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K

Kamelon

Ziyaretçi
Merhabalar MC-TR Üyeleri bu benim ilk spawn yapımım hep böyle yapmak isterdim kısmet bugüneymiş değerlendirirseniz sevinirim
1.png

6.png

2.png

3.png

4.png

5.png

8/10 İlk Haritana Göre Güzel Medieval Yapılar Gibi Olmuş Aşırı Sevdim.

Gerçekçi konuşacağım çünkü yalan söylersem bu şekilde devam eder ve geliştiremezsin bu beni üzer, Öncelikli olarak haritalarda normal ağaçlar kullanılmaz haritanın 10/9'u ağaçla doldurulmuş yapılar iyi değil genel olarak bir spawn özelliklerini taşımamakta ama umutsuzluğa kapılma unutma bu senin ilk haritan ve herkes ilklerinde iyi olamaz ama geliştirebilir youtube'dan öğretici videolar izlersen gelişeceğine inanıyorum.
separator.png

Gerçekçi konuşacağım çünkü yalan söylersem bu şekilde devam eder ve geliştiremezsin bu beni üzer, Öncelikli olarak haritalarda normal ağaçlar kullanılmaz haritanın 10/9'u ağaçla doldurulmuş yapılar iyi değil genel olarak bir spawn özelliklerini taşımamakta ama umutsuzluğa kapılma unutma bu senin ilk haritan ve herkes ilklerinde iyi olamaz ama geliştirebilir youtube'dan öğretici videolar izlersen gelişeceğine inanıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 152043
Teşekkür ederim

Fazla iyi olmamış fakat geliştirebilirsin kendini örneklere bakarak hareket edebilirsin fakat daha iyisinin geleceğine eminim başarılar <3

Faction detaylı haritalar daha göze hoş geliyor bu yolda devam et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl