MİNECRAFT EVRENİNDEN KAÇIŞ 2: MUTLAK SON

Bilal Bera

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
46
Minecraft
bilalbera

Discord:

bilalbera2424

BÜTÜN OLAYLARDAN 1 GÜN SONRA...

Jack: O Şey Bir Zümrüttü Ama Normal Bir Zümrüte Hiç Benzemiyor.

Jack: Onun Bir Rüya Olduğunu Sanıyordum Ama Değilmiş? Yada Ben Öyle Düşünüyorum Sanırım.

Bir anda Jack'in bilgisayarı kendi kendine açılır. Fanlar son hızla dönmeye başlar, oda buz gibi olur. Ekranın rengi siyaha döner ve ortasında yazı belirir: ''OYUN DAHA YENİ BAŞLIYOR ÇOCUK...''

Jack: Ne? N'oluyor Bilgisayarım Kapalıydı?
Sistem Sesi (Robotik ve Bozuk):
SERVER GÜVENLİĞİ İHLAL EDİLDİ. SUNUCU KAPATILIYOR LÜTFEN İŞLEMİ DURDURMAK İÇİN ENTER'A BASINIZ

Jack Hemen Klavyesindeki ENTER Tuşuna Basar.

Sistem Sesi: İŞLEM DURDURULUYOR 3.. 2.. 1... İŞLEM DURDURULDU.

Jack: Buda Neyin Nesiydi Böyle?!?

GİZEMLİ SES: Merhaba Jack. Hadi Seninle Bir Oyun Oynayalım Amacın 3 Adet Farklı Eşyayı Bulmak Sana Bir Harita Vereceğim Ve Bütün Eşyaların Yerini Bulacaksın. Ama İşin Kolay Olmayacak HAHAHAHAHAHA

Jack'in Bilgisayarının Ekranında Sayaç Başlar

23 Saat 59 Dakika 59 Saniye
23 Saat 59 Dakika 58 Saniye
23 Saat 59 Dakika 57 Saniye

Jack Haritaya Bakar

Jack: Pekala İlk Gitmem Gereken İlk Yer Okul

Jack Hızlıca Ceketini Giyip Evden Fırladı.
Sokaklar Her Zamankinden Daha Karanlık Ve Sessizdi.
Okulun Önüne Geldiğinde Bir Anlığına Glitchlenme Oluştu

Jack: Az Önce Ne Oldu? Neyse Bu İşi Bitirmem Gerek

Jack Okula Girer Merdivenleri Hızla Tırmanırken Arkasından Bir Ses Duydu: "Sss Sss Sss..."
Bu Ses Bir Creeper Sesiydi Jack Arkasına Bakmadan Koştu Ve Müdürün Odasının Kapısını Tekmeyle Açtı.
Müdürün Masanın Üzerinde Parlayan Bir Altın Elma Duruyordu. Jack Elmayı Hemen Kaptı

Sistem Sesi: 1. EŞYA BULUNDU GERİYE KALAN SÜRE:
22 Saat 10 Dakika 16 Saniye

GİZEMLİ KİŞİ: Hmm Görünüşe Göre 1. Eşyayı Almışsın Ama O Kitapları Almanı Engelleyeceğim

Jack: Pekala... Kaldı 2 Eşya Sıradaki Yer Kütüphane Kolay Gibi Görünüyor

Kütüphaneye Doğru Koşmaya Başladı. Ancak Sokaktaki Lambalar Bir Anda Titremeye Ve Mor Renkte Yanmaya Başladı. Yerlerdeki Pikseller Havaya Kalkıyor, Sanki Dünya Yavaş Yavaş Siliniyordu.

Jack Kütüphanenin Kapısına Vardığında Kapının Tamamen Kilitli Olduğunu Gördü. Ama Cebindeki Zümrüt Bir Anda Isınmaya Başladı. Jack Zümrütü Kapıya Dokundurduğu Anda Kapı Bir Piston Sesiyle Beraber Kendiliğinden Açıldı.

Jack: İçerisi Neden Bu Kadar Soğuk? Ve Bu Kitaplar Neden Kendi Kendine Hareket Ediyor?

Kütüphanenin Derinliklerine Doğru İlerlerken Haritası Titremeye Başladı. İkinci Eşya En Üst Kattaki Gizli Bölmedeydi. Jack Merdivenlere Yöneldi Ama Bir Anda Karşısına Gözleri Parlayan, Uzun Boylu Ve Siyah Bir Gölge Çıktı: Bir Enderman!

Jack: Sakın Gözlerine Bakma Jack Sakın!

Jack Başını Öne Eğerek Hızla Merdivenlerden Çıktı. Kütüphane Rafları Birer Birer Devriliyor, Kitaplar Jack'e Doğru Uçuyordu. En Üst Kata Vardığında Cam Bir Kutunun İçinde Parlayan Bir "Büyülü Kitap" Gördü. Jack Hiç Düşünmeden Camı Kırdı Ve Kitabı Aldı

Sistem Sesi: 2. EŞYA BULUNDU GERİYE KALAN SÜRE:
18 Saat 1 Dakika 4 Saniye

GİZEMLİ KİŞİ: Hmm Görünüşe Göre 2. Eşyayı Da Almışsın Ama Sevinmek İçin Çok Erken Jack. Çünkü Son Eşya Senin Kabusun Olacak!

Jack: Ne Saçmalıyorsun Sen? Sadece Bir Eşya Kaldı, Onu Da Alıp Bu Saçmalığı Bitireceğim!

GİZEMLİ KİŞİ: Öyle Sanmaya Devam Et... Ama Unutma, O Madene Girenlerin Verileri Bir Daha Asla Kurtarılamadı. HAHAHAHA!

Jack: Göreceğiz Bakalım!

Jack Kütüphaneden Dışarı Fırladı. Sokaklar Artık Tanınmaz Haldeydi; Ağaçlar Kare Bloklara Dönüşmüş, Gökyüzünde Siyah Pikseller Uçuşuyordu. Jack Haritasına Baktı.

Jack: Pekala... Son Durak Şehrin Ucundaki Terk Edilmiş Maden.

Jack Hızla Koşarken Bir Anda Yer Sarsıldı Ve Önünde Dev Bir Yarık Açıldı. Jack Son Anda Kendini Geriye Attı. Yarığın İçinden Gelen Lav Seslerini Duyabiliyordu.

Jack: Şaka Mı Bu? Gerçekten Öleyim Diye Her Şeyi Yapıyor!

Jack Parkur Yaparak Yarığın Üzerinden Atladı Ve Madenin Girişine Vardı. Giriş Zifiri Karanlıktı Ve İçeriden Soğuk Bir Rüzgar Esiyordu. Jack Cebindeki Zümrütü Çıkardı, Zümrüt Artık Kıpkırmızı Parlıyordu.

Jack: İçeride Bir Şey Var, Hissediyorum. Ama O Nether Yıldızı'nı Almadan Buradan Çıkmayacağım.

Jack Madene Adımını Attığı Anda Arkasındaki Giriş Büyük Bir Gürültüyle Çöktü. Artık Geri Dönüş Yoktu...

Jack: O Da Ne? Kim Var Orada?!

O İki Beyaz Göz Bir Anda Karanlığın İçinde Kayboldu. Jack Kalbinin Küt Küt Attığını Hissediyordu. Elindeki Zümrüt Titremeye Başladı Ve Mağaranın Duvarlarını Aydınlatan Hafif Bir Işık Yaydı.

Jack: Bu Normal Bir Şey Değil... Sanki Birisi Beni İzliyor.

Jack Madenin Derinliklerine Doğru İlerlerken Yerlerde Paslı Raylar Ve Kırık Maden Arabaları Gördü. Haritadaki Son İşaretli Nokta, Madenin En Alt Katındaki Lav Gölü'nün Ortasındaydı. Jack Bir Kayadan Diğerine Atlayarak Aşağıya İndi.

GİZEMLİ KİŞİ: Yolun Sonuna Geldin Jack. Ama O Yıldızı Almak İçin Bir Şeyi Feda Etmen Gerekecek.

Jack: Hiçbir Şeyi Feda Etmiyorum! Sadece Eşyayı Alıp Buradan Gidiyorum!

Jack Sonunda Lav Gölüne Vardı. Lavların Ortasındaki Küçük Bir Obsidyen Bloğunun Üzerinde Parlayan Nether Yıldızı Duruyordu. Yıldız O Kadar Parlaktı Ki Jack Gözlerini Kısarak Bakmak Zorunda Kaldı. Tam O Sırada Mağaranın Tavanından Dev Bir Warden Aşağıya Atladı

Jack: HAYIR! Bu İmkansız! Gerçek Dünyada Bunun Ne İşi Var?!

Warden Jack'in Kalp Atışlarını Duyabiliyordu. Jack Nefesini Tuttu Ve Sessizce Obsidyen Bloğuna Doğru İlerlemeye Çalıştı. Her Adımında Yer Sarsılıyordu. Jack Son Bir Hamleyle İleri Atıldı Ve Nether Yıldızı'nı Kaptı

Sistem Sesi: 3. EŞYA BULUNDU GÖREV TAMAMLANDI

GİZEMLİ KİŞİ: Tebrikler. Evlat
Jack: Bu Ses Çok Tanıdık... Bir Dakika Yoksa Sen Steve misin?
Steve: Evet Ben Steve Özledinmi Beni Evlat? hahahahha
Jack: A-Ama Ben Sana Güvendim Steve Sen İse Beni Arkamdan Bıçakladın
Steve: Evet Tamda Öyle Oldu O Zümrütü Verirsen Herşeyi Eskisi Gibi Yaparım Çocuk

Jack: Ne? Asla! Sen Benim Güvenimi Boşa Çıkardın Steve! Bu Zümrüt Sayesinde Dünyayı Sen Değil, Ben Kontrol Edeceğim!

Steve: Ah Jack... Hala Çok Safsın. O Zümrüt Sadece Bir Anahtar. Asıl Güç Nether Yıldızı Ve Büyülü Kitap İle Birleştiğinde Ortaya Çıkar. Eğer Onları Bana Vermezsen, Bu Maden Senin Mezarın Olacak!

Jack: (Geriye Doğru Bir Adım Atar) Madem Bu Kadar Güçlüsün, Neden Kendin Almadın Bu Eşyaları?

Steve: Çünkü Ben Bir Oyun Karakteriyim Jack Fiziksel Dünyadaki Eşyalara Dokunamam. Ama Sen... Sen Onları Benim İçin Topladın. Şimdi O Envanterindekileri Buraya Bırak Ve Sessizce Git!

Jack Bir Anda Elindeki Büyülü Kitabı Açtı. Kitabın Sayfaları Hızla Dönmeye Başladı Ve Mavi Bir Işık Saçtı. Kitabın Üzerinde "Yönetici Yetkileri Aktif Edildi" Yazısı Belirdi.

Jack: Bu Çok Tanıdık Ne Yapacağımı Biliyorum Boşuna Minecraft Oyuncusu Değiliz

Jack Kitaba /ban Steve Yazar

Steve: Ne?! Hayır! Bunu Yapamazsın! SİSTEMİ BUNA İZİN VERME-

Bir Anda Steve'in Vücudu Piksellere Ayrılmaya Ve Şeffaflaşmaya Başladı. Mağaranın İçinde Dev Bir Hata Sesi Yankılandı. Steve Öfkeyle Bağırarak Tamamen Yok Oldu. O Anda Madendeki Lavlar Bir Anda Suya Dönüştü Ve Her Yer Aydınlandı.

Sistem Sesi: TEHLİKE SAVUŞTURULDU. DÜNYA YEDEĞİ YÜKLENİYOR... 3.. 2.. 1..

Jack Gözlerini Kapattı. Tekrar Açtığında Odasındaydı Jack Bir Anda Hiçbirşey Yaşanmadığı Zamana Dönmüştü.

Jack: Ben.. Başardım Sonunda Herşey Normale Döndü.

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
YAZAR:
bilalbera
KURGU VE SENARYO: bilalbera (Birkaç Senaryo Yapay Zekadan Alınmıştır.)
YAYINLANMA TARİHİ: 23 Nisan 2026

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
BÜTÜN HİKAYE BOYUNCA KULLANILAN KARAKTERLER:
Jack: Hikayenin Ana Karakteri
Amy: Jack'in Annesi
Steve: Eski Dost, Yeni Düşman...

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER!
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
THE END...

ILoveMaju^^'ya Övgüleri İçin Teşekkürler :DD

Son düzenleme:
Eline sağlık uzun zaman sonra 2 bölümü de gelmiş 😍

Son düzenleme:

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl