✅ 「Minecraft Evi Skyblock Spawn Haritası」 ⭐️ 「 1.15.2 Yeni Dekorlar 」✨ 「 Team Arcenia 」 ⚡

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek kelimeyle harika bir map bakarken bayildim.

Doğruyu söylemek gerekirse Minecraft Evi'nin Skyblock sunucusunda oldukça uzun süredir oynayan köklü oyuncularından birisiyim. Geçtiğimiz haftalarda veya aylarda yanlış hatırlamıyorsam o harita güncellemesi getirilmişti ki bu enfes harita ile karşı karşıya kalmıştık. Gerçekten bu haritayı kimin hazırladığını bilmiyordum ancak forumda da uzun günler sonra size denk gelmekte beni şaşırttı ki zaten böyle bir yapım da olsa olsa sizin ekibinizden çıkardı. Uzun lafın kısası gerçekten yine ekibiniz de böyle bir harita hazırlayarak farkını ortaya koyarak bizleri şaşırtmayı başardı ;) <3

Cidden harika ve ince ayrıntılar bile özenle yapılmış, yenilikçi tarzda yapılar ve tasarım detayları da oldukça etkileyici; başarılar!

Bu kadar ünlü biryerin haritasınıda sizin yapmış olduğunuza sevindim açıkcası gerçekten muhteşem görünüyor. Başarılar.

Haritayı mükemmel buldum ellerinize sağlık arılar çok hoş duruyor <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl