Çözüldü Minecraft Envantere Görsel Ekleme / GUİ Değiştirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted User 748141

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Merhaba MC-TR kullanıcıları,

Minecraft sunucum için bir satış platformundan çalışma masası görseli, envanter görseli gibi bir sürü görsel aldım. Ancak kurulumunu bilmiyorum. Satıcı yalnızca png halini satıldığını söyledi ve kurulumunu bilmediğini söyledi. Bu görselleri oyun içerisindeki guiler ile nasıl değiştirebiliriz? (GUİ tasarımlarının tamamı .png)

merhaba aşağıda bıraktığım eklentiyi satın alarak yapabilirsiniz alın yardımcı olurum

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

lisanslı eklenti yardımı için; satın aldığınız site üzerinde görünecek şekilde indirme yazısı, tarih ve saatin bulunduğu ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz?

lisanslı eklenti yardımı için; satın aldığınız site üzerinde görünecek şekilde indirme yazısı, tarih ve saatin bulunduğu ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz?
1767120286617.webp

bu vidio yardımcı olacaktir

bu vidio yardımcı olacaktir

Aradığım şey bu değil tam olarak, Minecraft içerisinde yer alan menulere (çalışma masası, envanter, shulkerbox) görsel eklemek istiyorum. (.png formatında)

resourcepack/
└── assets/
└── minecraft/
└── textures/
└── gui/
└── container/
└── generic_54.png

şöyle bir yol dosyası oluşturun sandık.png düzenleyin aynı isimli olacak şekilde gönderin
sıanvım var yarın ona çalışıyorum geç bakabilirim

resourcepack/
└── assets/
└── minecraft/
└── textures/
└── gui/
└── container/
└── generic_54.png

şöyle bir yol dosyası oluşturun sandık.png düzenleyin aynı isimli olacak şekilde gönderin
sıanvım var yarın ona çalışıyorum geç bakabilirim
teşekkürler hocam sorunum düzeltildi cansınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl