Minecraft - En İyi Ücretsiz 5 Survival Haritası (Map)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EnesAktas

Çıktığın yerden, ben iniyordum.
Elmaslar
720
Minecraft
Wolpenax
Minecraft En İyi 5 Survival Haritaları

81116

Survival Nedir?

Survival, Minecraft oyunu için yapılmış veya tasarlanmış bir mini oyundur. Survival nasıl bir oyun? veya nasıl oynarım? derseniz sizlere kısa bir anlatım yapacağım. Survival, oynayan insanların ilk yapacağı şey odun kırmak ve odun ile kendinize tahtadan eşyalar yapmaktır. Sonra 9 tane taş kırarsınız. 9 Tane taş ve 7 tane çubuk ile taş kazma, taş kürek, taş balta, taş kılıç yapabilirsiniz. Bunları hallettiniz şimdi madene inme zamanı geldi. Madene indiğiniz de ilk işiniz demir kazmak ve demirleri eritip kendinize eşyalar yapmaktır. Demir bulduktan sonra ki işiniz elmas veya altın bulmaktır. Elmas sizlere set ve daha güçlü eşyalar imkanı sağlayacaktır. Bütün her şeyi yaptıktan sonra gerisi size kalmaktadır. Bugünkü konumuz Survival sunucu açacaklar için 5 tane harita göstereceğim. Hadi isterseniz geçelim

4p0bZL.png

1 - SURVIVAL SPAWN

Mr SurpriseD tarafından paylaşılan bir haritadır. Haritamız Survival için tasarlanmıştır. Küçük boyutlu bir haritadır. Haritamız çok şirin ve güzeldir. Tatlı bir harita istiyorsanız o zaman bu harita tam da sizlere göre olmalı. İndirme linkini konumun bitirme kısmında bulabilirsiniz.

81121

2 - SURVIVAL SPAWN

MrWhiTeka tarafından yapılan ve paylaşılan bir haritadır. Haritamız Survival için tasarlanmıştır. Güzel bir haritadır biraz yenilik eklerseniz daha iyi olabilir. Survival haritanız yok ise bu haritayı kullanmanızı tavsiye ederim. Tatlı ve güzel bir harita. İndirme linkini konumun bitirme kısmında bulabilirsiniz.

81136

3 - SURVIVAL SPAWN

Reason OfficialS tarafından paylaşılmış bir haritadır. Haritamız Survival için tasarlanmıştır. Haritamızı paylaşan kullanıcı Türk vatandaşı yani haritada Türkçe komutlar bulunmaktadır. Başta eğer bu haritayı kendileri yaptılarsa ellerine sağlık demek istiyorum. Haritamız şirin ve güzel gibi gözüküyor. İndirme linkini konumun bitirme kısmında bulabilirsiniz.

odE3gk.png

4 - SURVIVAL SPAWN

Thecrakmc tarafından paylaşılmış bir haritadır. Haritamız Survival için tasarlanmıştır. Gayet güzel ve başarılı bir harita olmuş. İçeride savaş alanı bulunmakta yani arena diyebiliriz. Kullanmanızı tavsiye ederim sade ve güzel bir haritadır. İndirme linkini konumun bitirme kısmında bulabilirsiniz.

anX30z.png

5 - SURVIVAL SPAWN

WhasitoCZE tarafından yapılmış ve paylaşılan bir haritadır. Haritamız Survival için tasarlanmıştır. Tatlı, şirin ve küçük bir haritadır. Eğer ki bu türden seven arkadaşlar varsa haritayı onlara önerebilirim. İndirme linkini konumun bitirme kısmında bulabilirsiniz.

1. Haritanın indirme linki için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
butonuna tıklayınız!
2. Haritanın indirme linki için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
butonuna tıklayınız!
3. Haritanın indirme linki için
butonuna tıklayınız!
4. Haritanın indirme linki için
butonuna tıklayınız!
5. Haritanın indirme linki için
butonuna tıklayınız!

Not: MC-TR Üyeleri fotoğrafları kendim çektiğim için küçük hatalar olmuş olabilir. Kusura bakmayın.

Sevgili MC-TR üyeleri bir konumun daha sonuna gelmiş bulunmaktayım. Umarım konumu başarılı bulmuşsunuzdur. Diğer ki konularımda görüşmek üzere. Kendinize iyi bakın.
:) Sevgilerle Enes Aktaş :)

Son düzenleme:
Ben her sunucumda survival haritası kullanırım :D sebepsizce bütün survival haritaları bana hoş geliyor. Sanırım eski tarzları seviyorum ellerine sağlık Enes.

Ben her sunucumda survival haritası kullanırım :D sebepsizce bütün survival haritaları bana hoş geliyor. Sanırım eski tarzları seviyorum ellerine sağlık Enes.
Yorumun için teşekkürler Cemcim <3

Paylaşımların çok güzel, survival sunucu açıcaklara yararlı bir konu olmuş başarılar.
qdEkq3.gif

Bu tarz paylaşımlara kesinlikle devam etmelisin, harika haritalar sunuyorsun sunucu sahiplerine. Ellerine sağlık :)

Millete hizmetde bir numarasın senin gözünden öpüyorun maşallah hizmetlerine devam et.

3. Güzel diğerleri basit kalmış bu arada güzel derlemişsin Enes konunun birçok kişiye faydası olucaktır

Daha fazla map paylaş güzel bir anlatım yapmışsın sağol.

1. Harita dışında hepsi güzel olmuş. Güzel bir konu, başarılarının devamını dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl