Ürün Tanıtımı Minecraft En İyi Report Plugin (Replay + NPC System)

Güzel Bir Eklentiymiş

Overwatch ve 1.şahıs için tanıtım videosu!

Çok güzel bir tanıtım olmuş ellerinize sağlık.

Tanıtım konusu bir kenara eklenti efsane duruyor.

Eklentimiz artık Vulcan AntiCheat, Polar AntiCheat ve Grim AntiCheat ile uyumlu!

VulcanAC, PolarAC ve GrimAC hile olarak tespit ettiği oyuncular da hemen devreye ReportSystem giriyor ve otomatik kayıt başlıyor! Böylelikle otomatik kayıt sistemine de ulaşmış bulunmaktayız!

Screenshot_6.webp

vay be dusundugum plugini gelistiren bir ekip. sizi taktir ediyorum bu pluginin amaci ve hizmeti cidden cok mantikli ve iyi. emeginize saglik basarilariniz daim olsun! :heart:

vay be dusundugum plugini gelistiren bir ekip. sizi taktir ediyorum bu pluginin amaci ve hizmeti cidden cok mantikli ve iyi. emeginize saglik basarilariniz daim olsun! :heart:
Yorumunuz , düşünceniz için teşekkür ederiz ^^

İlk defa Türkçe olarak bu kadar büyük çapta bir proje görüyorum, gerçekten harika olmuş ellerinize sağlık. İnşallah Türkiye'den bu çapta projeler çıkmaya devam eder. Çok güzel olmuş.

duyuru.webp
Düzeltmeler
  • Sunucu kapandığında aktif replay kayıtlarının kaybolması sorunu giderildi
  • Global ceza sistemi artık BungeeCord ve Velocity ağlarında düzgün çalışıyor
    (önceden ceza istekleri arka planda sessizce başarısız oluyordu — bu sürüm tüm sunucular arası ban/mute/unban işlemlerini geri kazandırır)
  • Offline oyunculara ceza uygulanırken veritabanına hatalı UUID kaydedilmesi sorunu düzeltildi
  • Silinmiş bir dünyadan replay izlenmeye çalışıldığında artık net bir hata mesajı gösteriliyor
    (önceden NPC’ler yanlış konumlarda görünüyordu)
  • Eklenti artık sunucular arası mesajlardaki bozuk/veri hatalarından etkilenmiyor
  • Velocity proxy üzerindeki bilinmeyen plugin mesajları artık loglanıyor (debug işlemleri kolaylaştı)
Yenilikler
  • bStats entegrasyonu — eklenti kullanım istatistikleri artık bstats.org üzerinden takip edilebilir
    (veritabanı türü, AntiCheat entegrasyonları, Overwatch/WebReplay kullanım oranları dahil)

Ellerinize sağlık <3

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl