adlı eklentinin wiki sayfasını ziyaret ederek yapabilirsin ek olarak YouTube üzerinden detaylı videolar bulabilirsin.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
on craft of granite:
cancel event
on break of granite:
add 100 to player's balance
Öncelikle rica ederim :) Skriptten pek anlamasamdaon craft of granite: cancel event on break of granite: add 100 to player's balance
hocam bu kodda granit kazınca para veriyorda ben envantere granit gelmemesini istiyorum nasıl yaparım?
önce ki cevabınız için de teşekkür ederim.
on break of granite:
cancel event
set block to air
add 100 to player's balance
olmadı yaÖncelikle rica ederim :) Skriptten pek anlamasamda
JavaScript:on break of granite: cancel event set block to air add 100 to player's balance
(test edemedim telefondayım)
denedim olmadı aynı kod zatenbunu denerseniz olur muhtemelen.JavaScript:on break of granite: cancel event set block to air add 100 to player's balance
tekrar denedim hocam blok kırılmıyor böylede.tekrar dener misin dostum, olması lazım?JavaScript:on block break: if event-block is granite: cancel event add 100 to player's balance
Estafurullah hocam çok teşekkür ederim oldu hayırlı akşamlar.Özür diliyorum benimde devreler yandı :DJavaScript:on block break: if event-block is granite: cancel event set block to air add 100 to player's balance
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!