Tanıtım Minecraft Eklenti Tanıtımı - FasterNight Eklentisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oomercant

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
97
Minecraft
omercant

Discord:

oomercant#9140

FasterNight Eklentisi Nedir?
Minecraft evreninde hepimiz geceyi yaratıklardan dolayı pek sevmeyiz daha kısa sürsün hemen bitsin isteriz tabii bunun yolu uyumaktır fakat ya yatak yoksa ne yapacağız? Veya sunucularımızda gece süresini kısaltmak istiyorsak ne yapacağız? Evet bugün bu sorunu çözmek için bir eklenti önereceğim eklentimizin adı FasterNight.

deneme.jpg
FasterNight Eklentisinin Özellikleri
FasterNight eklentisi bize sunucularımızda gece gündüz döngüsünde geceyi 10 dakika yerine 15 saniye yapıyor ve sunucularda rahat rahat işlerimizi sabaha kadar yapabiliyoruz! Evet yaratık belasından bu eklenti sayesinde kurtuluyoruz.

Eklentinin Bazı Faydaları
Madem bu eklentiyi tanıtıyorum demek ki faydalı da o yüzden buyurun şöyle eklentinin bize sağladığı şeylere bakalım.
• Gece Süresini Kısaltması.
• Aşırı Yaratık doğması ile oluşan fps kayıplarının yok olması.
• Sunucuda Yatağa ihtiyaç duyulmaması.

Gece süresini değiştirmek isteyen arkadaşlar için son derece güzel bir eklentiye benziyor. Ayrıca anlatım tarzını da baya bir beğendim ;) <3

Eh işte, kullanılmalı mı tartışılır. Direkt sunucuyu barışçıl moda getirmek daha makul sayılır. Konu için teşekkürler.

Gece süresini değiştirmek isteyen arkadaşlar için son derece güzel bir eklentiye benziyor. Ayrıca anlatım tarzını da baya bir beğendim ;) <3
Teşekkür ederim ??
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Eh işte, kullanılmalı mı tartışılır. Direkt sunucuyu barışçıl moda getirmek daha makul sayılır. Konu için teşekkürler.
Değerli yorumun için teşekkür ederim ?

Gece olmasından çoğu kişi hoşlanmıyor onlar için güzel bir eklenti olmuş tanıdımda gayet hoş teşekkürler.

Güzel bir konu ve anlatım ellerinize sağlık.

Gece olmasından sıkılan arkadaşlar için güzel bir eklenti güzel bir tanıtım ellerinize sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl