Tanıtım Minecraft Eklenti Tanıtımı - AntiRain Eklentisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oomercant

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
97
Minecraft
omercant

Discord:

oomercant#9140

CGEBkx.jpg

AntiRain Eklentisi.
Tüm dünyanızda yağmuru durduran küçük bir eklenti!

AntiRain Eklentisi oyun içerisinde tüm dünyada yağmurları kapatmanızı sağlayan bir eklentidir. Tabii ki /weather komutu ile bunu yapabilirsiniz ama komut yazmak bile bir zaman alıyor ve zaman bu dünyadaki en önemli şey, neden bunu bir plugin ile sonsuza kadar çözmüyoruz?

AntiRain Eklentisinin Komutları.​
Bu güzel eklentimizin ufak tefek iki adet komutu var bunlar sırası ile /ar reload ve /ar version'dur
⋅ /ar reload eklentinin configinin yenilenmesini sağlar.
⋅ /ar version eklentinin mevcut sürümünü görmenizi sağlar.

AntiRain Eklentisini Kullanabilmek için Gruplara Vermeniz Gereken Yetkiler.
⋅ ar.admin yetkisi eklentinin tüm izinlerine erişmenizi sağlar.
⋅ ar.override yetkisi ise /weather komutunun engellenmesini sağlar.

İndirme Linki.
Evet bu muazzam eklenti işlerimizi kolaylaştırıyor eee fakat bunun indirme linki falan nerede? Evet bunu da size vereceğim. Buyurun indirme linkini size şöyle taktim edeyim.

⋅ İndirme Linkine
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tıklayarak ulaşabilirsin.

Eline sağlık konuya biraz daha resim de ekleyebilirdin

Yağmur yağışını tamamen durdurmak için ideal bir eklentiye benziyor ki şahsen eklentiyi çok beğendim. Ayrıca konu için de teşekkür ederiz ;)

Eklenti yerine skript kullanılabilir ama gene'de kullanmak isteyenler için güzel bir eklenti ve güzel bir konu, başarılar dilerim.

MultiverseCore ile /mv modify set weather false yazarak yapabilirsiniz. Ekstra eklentiye gerek yoktur.

Anlatım için emek verilmiş eline sağlık fakat arkadaşında dediği üzere ekstra bir eklentiye gerek yok.

Güzel ve bilgilendirici bir eklenti teşekkürler

Keşke yağmasini istediğimiz dünyalari seçebilsek.

Hatırladığıma göre doWeatherCycle kuralının false durumu zaten havanın kendi kendine değişmesini engelliyordu.

skript daha kolay olur

Bunun için skript yazılabilir, dünyada gamerule koyulabilir, multiverse de modify yapılabilir, gereksiz olmuş.

Galiba java öğrenmeye çalışıyorsun o yüzden yapmışsın denemek için başarılar.

Eline sağlık konuya biraz daha resim de ekleyebilirdin
Konu kelime sayısı 140 olduğu için 2. bir resim eklemedim teşekkür ederimm
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bunun için skript yazılabilir, dünyada gamerule koyulabilir, multiverse de modify yapılabilir, gereksiz olmuş.

Galiba java öğrenmeye çalışıyorsun o yüzden yapmışsın denemek için başarılar.
Teşekkür ederim skript yazılabilir tabii ki fakat benim açmam gereken konu bu olduğu için açtım normalde java ile uzaktan yakından alakam yoktur <3 xd
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Keşke yağmasini istediğimiz dünyalari seçebilsek.
Keşke...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl