Çözüldü Minecraft eklenti - Developer API

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NotPatch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 226
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NotPatch

Elmas Güneş Gibi Parıldıyor
Elmaslar
230
Minecraft
NotPatch

Discord:

notpatch

Merhaba, eklentiye başlarken developer api vs düşünmüyordum o yüzden modüler yapı kurmadım bile ama şimdi developer api eklemeyi düşünüyorum ama o classları api modülüne geçirmeye üşeniyorum daha basit bir yolu var mıdır?

Eklenti closed source o yüzden core üzerinden eklemiyorum.

Kod yapını göremediğim için bir şey söyleyemeceğim. Ancak reflection ile muhtemelen istediğini yapabilirsin.

Kod yapını göremediğim için bir şey söyleyemeceğim. Ancak reflection ile muhtemelen istediğini yapabilirsin.
Reflection son çarem olarak bekletiyorum, maven kullanıyorsan bildiğimiz module şeklinde düzenledim eklentiyi tekrar api ve core şeklinde ama örneğin Mine classımı apiye geçirmek istemiyorum, geçirmeden de apiden mine classa erişemiyorum ekstra bir yolu var mı onu da bilmiyorum. Nasıl bir şey görmek istediğini söylersen iletebilirim.

muhtemelen başka yöntemi yok :,)

Eğer API'yi database işlemleri için yapacaksan uğraşmak yerine direkt getter setter halinde yaparsan daha kolay olur. Güncellenmiş datayı Redis ile vs ana eklentide update cache vs yapabilirsin. Ben bu tarz yapmısım
1744728313030.webp

Tam API'yi nasıl kullanacağını söylersen daha iyi yardımcı olabilirim ama

Özellikle manager classları için ayrıntılı bir şey yapacaktım ama data classlarımı apiye taşımaya üşeniyorum muhtemelen reflection ile yapacağım, teşekkürler fikirlerin için.
Eğer API'yi database işlemleri için yapacaksan uğraşmak yerine direkt getter setter halinde yaparsan daha kolay olur. Güncellenmiş datayı Redis ile vs ana eklentide update cache vs yapabilirsin. Ben bu tarz yapmısım Ekli dosyayı görüntüle 262608

Tam API'yi nasıl kullanacağını söylersen daha iyi yardımcı olabilirim ama

Özellikle manager classları için ayrıntılı bir şey yapacaktım ama data classlarımı apiye taşımaya üşeniyorum muhtemelen reflection ile yapacağım, teşekkürler fikirlerin için.
Ne demek kolay gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl