Sol Reklam
Sağ Reklam

Rehber Minecraft EggWars Rehberi - Yumurtanı Koru ve Kazan!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Delterious

Fırında Isıttığım İlk Taş

Discord:

Veldora#8641

Katılım
16 Nisan 2020
Mesajlar
93
Elmaslar
41
Puanlar
945
Yaş
15
Minecraft
xLeStorm
1627908354940.png


Minecraft Eggwars Nedir?
EggWars, çoğu serverde bulunan popüler bir minigamesdir. Ayrı modları vardır. Sunucudan sunucuya göre değişir. Solo, ikili, üçlü, dörtlü ve beşli takımlara ayrılmak üzere oynanabilir. Eggwarsdaki başlıca amacın yumurtanı kapatıp diğer adalardaki gidip yumurtaları kırıp adadaki oyuncuları elemektir. Aşağıda yazdığım taktikler ile yola çıkarak adaları eledikten sonra oyunun kazananı olabilirsiniz.

1627908406298.jpeg


Yumurta Varsa Sende Varsın!
EggWars oynarken dikkat etmen gerekenlerden birisi de yumurtandır. Eğer yumurtan kırılırsa elenirsin. Yumurtan varsa öldükten sonra yeniden doğabilirsin. yumurtanı koruman gerek. Yumurtanı obsidyen ile kaplamalısın. Eğer kasılamadıysan kil blok, cam ve saman yardımıyla yumurtanı kaplayıp koruyabilirsin.

1627908423579.jpeg


Kazanmanın Yolu İşgal!
EggWarsdaki en önemli yerlerden birisi ortasıdır. Ortada elmas ve altın üreticiler bulunmaktadır. Bu üreticilerden altın ve elmas çıkmaktadır. Ortadan beş elmas ve altın aldıktan sonra kendi adanızdaki üreticiyi açabilirsiniz. Kendi adanızdaki üreticiyi açtıktan sonra beş elmas karşılığında birinci seviye, on elmas karşılığında ikinci seviye, yirmi beş elmas karşılığında üçüncü seviye, yani maksimum seviyeye ulaştırdıktan sonra elmaslarınız daha hızlı çıkmaya başlayacaktır. Aynı şekilde altın üretici içinde geçerlidir. Elmas üreticiler ve altın üreticiler bulunmaktadır. Maksimum level yaptıktan sonra kasılıp demir set, altın elma, elmas kazma ve elmas kılıca sahip olduktan sonra diğer adalara saldırmaya hazırsınız. Diğer adaların yumurtlarını kırıp onları öldürüp eledikten sonra zafer sizindir. Unutmayın ki TNT ile kil bloğunu patlatıp yumurtayı açığa çıkarabilirsiniz. TNT kil bloğunu kırar ve yumurtayı kırmanıza yardımcı olur.

Eşyalarını Almaya Başla
Bu oyunda eşyalarınızı almak için genellikle bir NPC market olur. Aşağıdaki tablodan marketteki ürünlere ve fiyatlarına bakabilirsiniz. Unutmayın bu fiyatlar farklılık gösterebilir. Oyun içerisinde başka bir fiyat görürseniz şaşırmayın. Oynadığınız servere bağlı olarak fiyatlarda değişiklikler olabilir.


Kill Blok4 Demir
Cam4 Demir
Saman Balyası10 Demir
Obsidyen10 Altın
Tahta Kılıç5 Demir
Taş Kılıç32 Demir
Demir Kılıç16 Altın
Elmas Kılıç12 Elmas
Deri Kask1 Demir
Deri Göğüslük1 Demir
Deri Pantalon1 Demir
Deri Bot1 Demir
Zincir Kask10 Altın
Zincir Göğüslük10 Altın
Zincir Pantalon10 Altın
Zincir Bot10 Altın
Demir Kask5 Elmas
Demir Göğüslük5 Elmas
Demir Pantalon5 Elmas
Demir Bot5 Elmas
Havuç1 Demir
Biftek5 Demir
Pasta12 Demir
Altın Elma2 Altın
Büyülü Elma32 Elmas
Taş Kazma10 Demir
Demir Kazma3 Demir
Elmas Kazma10 Elmas
Yay10 Altın
Ok2 Altın
EnderPearl64 Elmas
Sandık25 Altın
Tnt10 Altın
 
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı