Rehber Minecraft Easter Eggleri #1 Dinnerbone

Sizce iyimiydim (foto atıcam sakin çekiyorum)

• Berbattı

Oy: 1 33,3%
  • Eh işte

Oy: 0 0,0%
  • Mükemmel Olmuş

Oy: 2 66,7%

• Kullanılan toplam oy
    3
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Red28

Deneme Yazar..
Elmaslar
100
Minecraft
HiTech28

Discord:

Minik Maskeli#0330

Merhaba sevgili forum üyeleri. Bugün bir easter egg olan dinnerbone yi anlatacağım. Lafı uzatmadan konuya geçelim :D
2162hhmw4x831.png

(resim bana ait değil tamamen açıcağımı unutum apar topar yazıyorum :/)
Gördüğünüz gibi hangi varlığa isim etiketine "Dinnerbone" yazıp sağ tıklarsak ters yatmış halini görüyoruz.
*İnsanlardada geçerlidir.
-öhöhöhöhööh serverlarda bunu pluginlerle yapabiliyoruz videolarda gördüğünüz bu yoldur :D

Peki insanlar,hayvanlarda nasıl yapabiliriz? (Java,Bedrock)
>Java
-Hayvanlarda Örs,İsim Etiketi,ve Hayvana ihtiyacımız var.
1)Örse sağ tıklarız
2)İsim etiketini atıp "Dinnerbone" yazıyoruz.
3) İsim etiketini alıp Hayavana tıklarız.
3)Tebrikler bitti .D
-İnsanlar için
Modlarla olabilir ancak yada crackli launcher (orjinal almanız her zaman mantıklıdır)
>Bedrock
-Hayvanlar
Java ile aynı
>İnsanlar
Bedrockum olmadığı için denemedim ama ayarlar>pelerin ayarları üzerinden değiştirilebiliyormuş. bedrocku olan biri denerse sevinirim:D

Huh, sonuna geldik. En zoru buydu çünkü kaynak bulamadım :d

Son düzenleme:

Küçüklüğümden beri hep bu olayın aslını merak etmişimdir. (Hala da bilmiyordum.) Sayenizde söz konusu konu hakkında bir bilgi edindim ?

Minecraft, birçok sırrı içinde barındıran koca bir oyundur. Bunların arasında en önemli sırlar "Easter Egg" denilen gizli özelliklerdir. Bunlara en büyük örnek ise tüm canlıları ters yapan "Dinnerbone"dır. Dinnerbone hakkında bir bilgi verecek olursam bu gizemli ad, Minecraft'ın yetkililerinden birinin takma adıdır.

Güzel ve yararlı bir konu olmuş. Eline sağlık.

Dinnerbone takma adıyla bilinen birisi için yapılmış. Kendisinin yazdığı konularda avatarı ters, bakabilirsiniz.

Merhaba sevgili forum üyeleri. Bugün bir easter egg olan dinnerbone yi anlatacağım. Lafı uzatmadan konuya geçelim :D
Ekli dosyayı görüntüle 129935
Gördüğünüz gibi hangi varlığa isim etiketine "Dinnerbone" yazıp sağ tıklarsak ters yatmış halini görüyoruz.
-öhöhöhöhööh serverlarda bunu pluginlerle yapabiliyoruz videolarda gördüğünüz bu yoldur :D

>Java
1)Örse sağ tıklarız
3)Tebrikler bitti .D
-İnsanlar için
Modlarla olabilir ancak yada crackli launcher (orjinal almanız her zaman mantıklıdır)
>Bedrock
-Hayvanlar
Java ile aynı
>İnsanlar
Bedrockum olmadığı için denemedim ama ayarlar>pelerin ayarları üzerinden değiştirilebiliyormuş. bedrocku olan biri denerse sevinirim:D

Konu geliştirilebilir. Yalnız çok komikler :D

Eskiden bunu çok yapıyordum ama uzun zamandır yapmıyordum sayende uzun zaman sonra aklıma geldi bilmeyenler için faydalı güzel bir konu olmuş.

Çok güzel bir anlatım olmuş ellerine sağlık

Bilmeyenler için güzel bir anlatım ellerine sağlık. :melek:

Ekli dosyayı görüntüle 129935

>Java
1)Örse sağ tıklarız
3)Tebrikler bitti .D
-İnsanlar için
>Bedrock
-Hayvanlar
Java ile aynı
>İnsanlar

Bilmeyenler için gayet hoş bir bilgilendirme olmuş elinize sağlık

Zombi veya İskeletler'de çok yapıyorum... :) bir mağara veya zindan tasarımında asılı yaratık gibi göstermek hoşuma gidiyor ... ellerine sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl