Bulundu Minecraft Dünyaya özel Komut Yasaklama skripti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KerimPerfect
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.122
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KerimPerfect

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
6
Minecraft
KerimPerfect
Arkadaşlar bu konu Hakkında çok forum var ancak benim istediğim farklı

Benim İstediğim Skript'te Bir dünyada İstediğim komutları yazacağım onun dışındaki komutların hepsi kullanılamaz olsun.

Türkçe skripte benzer bişi diyim anlarsınız belki.

dünya: askyblock
kullanılacakkomutlar: "warp lapis", "warp"
mesaj:Bu Komut kullanılamaz kullanılacak komutlar : "warp lapis", "warp"

Örnek olarak Attım Yapabilecek varsa çok tşk ederim şimdiden

Kod:
on command "/warp":
    if player is in "askyblock":
        cancel event
        send "Bu Komut kullanılamaz kullanılacak komutlar : "warp lapis", "warp"

kendine göre düzenleyebilirsin.

on command "/warp": if player is in "askyblock": cancel event send "Bu Komut kullanılamaz kullanılacak komutlar : "warp lapis", "warp"
on command "/warp" or "/warp lapis" or koyarak Devam ettirebiliyor muyuz bi örnek yapar mısın

PHP:
on command "/warp, /warp lapis":
if player is in "world":
cancel event
send "Bu Komut kullanılamaz kullanılacak komutlar : warp lapis, warp" to player
Olmadı Şu Şekilde denedim

on command "/discord, /hediye":
if player is in analobi":
cancel event
send "Bu Komut kullanılamaz kullanılacak komutlar : /discord, /hediye" to player

Yine lobide her komudu kullanabiliyorum

Acaba sen yanlış anlayıpta şu mantıklamı yaptın

Yasaklanacak komutlar: "komut"
dünya:
Ben öyle değil şöyle istiyorum

Bu dünyada kullanılacak komutlar : /discord
dünya
Ben sadece /discord'un ve eklersem başka komutların kullanılmasını istiyorum diğer kullanılacak bütün komutlar oto olarak engellenecek

Yetkililer gm geçmek için perm olmalı onlara perm vereceğim lobide kullanabilsinler diye

Bunun yerine worldguardla yapsan daha iyi bence

Bu komutu belirli bir böge örn : spawn için mi yapmak istiyorsun yoksa tüm dünya içinmi tüm dünya için skript bölge için de worldguard kullanmalısın , Bu komutu belirli bir böge örn : spawn için mi yapmak istiyorsun cevabına göre hallederiz

Bu komutu belirli bir böge örn : spawn için mi yapmak istiyorsun yoksa tüm dünya içinmi tüm dünya için skript bölge için de worldguard kullanmalısın , Bu komutu belirli bir böge örn : spawn için mi yapmak istiyorsun cevabına göre hallederiz
dünyanın adı analobi

Ozaman kerimin yazdığı skripti kullan kendine göre ozellestiremezsen yardımcı olurum

Belirli bir dünyada yazdığınız komutlar harici diğer komutları kapatmak için ilk önce yapılmasını istediğiniz dünyaya gidin ve aşağıda yazdığım komutu yazın:

Kod:
/rg flag __global__ allowed-cmds /warp

Hayır. /rg flag __global__ bulunduğunuz bölgedeki bütün dünyaya etki eder. __global__ kısmı dünya demektir zaten. __dünya__ olarak değiştirmeyin. Komutu yazdıktan sonra dünyada /warp harici bütün komutlar yasaklı olucak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl