KerimPerfect
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 6
- Minecraft
- KerimPerfect
Enes?#3565
BuMerhaba sunucum PaperSpigot ve perworld inventory eklentisi 1.13 üzeri galiba. Bana önerebileceğiniz bir 1.8.8 dünyaya özel envanter Plugini var mıdır varsa link atarsanız çok iyi olur
Öncelikle çok sağol. Nasıl Kullanıldığı Hakkında Kısa Bir Yazı Yazarsan Çok İyi Olacaktır. (videolar ingilizce)Buya da buDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.ulaşabilirsin , iyi forumlarDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
linkte 1.9 gösteriyorBuya da buDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.ulaşabilirsin , iyi forumlarDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
başka yolu yok mudur?Sanırsam hub sunucusu için diyorsunuz direkt BungeCoord kullanmanızı tavsiye ederim
Enes?#3565
Vardır da hocam zaten bir hub serveri yapmak için BungeCoord nerdeyse zorunlu :)başka yolu yok mudur?
ben papermc kurdum bungeecord indirip kursam diğer pluginler ile bi sıkıntı çıkacak mıdırVardır da hocam zaten bir hub serveri yapmak için BungeCoord nerdeyse zorunlu :)
Enes?#3565
Her hangi bir bilgim yok hocam , yine de yedek alınben papermc kurdum bungeecord indirip kursam diğer pluginler ile bi sıkıntı çıkacak mıdır
Herhangi bir sorun olmaz. Zaten bungeecord ayrı bir sunucudur. Diğer sunucuları birbirine bağlama görevine sahiptir.ben papermc kurdum bungeecord indirip kursam diğer pluginler ile bi sıkıntı çıkacak mıdır
Her hangi bir bilgim yok hocam , yine de yedek alın
O Zaman bungeecord kurup ne yapmam lazım hangi komut??Herhangi bir sorun olmaz. Zaten bungeecord ayrı bir sunucudur. Diğer sunucuları birbirine bağlama görevine sahiptir.
sunucumda survival games skyblock vb oyunlar var ve tek istediğim opskyblock felan oynayanlar sadece o dünyalarda kalsın envanteriBen açıkcası ne yapmak istediğinizi anlayamadım ama, siz ne istediğinizi daha açık bir dille anlatsanız daha iyi olabilir. Şöyle söyleyim: Eğer farklı sunucularınız var ve bunları birbirine bağlamak istiyorsanız, buradan nasıl yapılacağını öğrenebilirsiniz.
Hayır, benim tek sunucum var ve her dünyada ayrı envanterin olmasını istiyorum diyorsanız, 1.8 destekleyen bir envanter pluginine rastlamanız pek olası değil. Çünkü ben de baktım, yok.
Önünüzde iki tane seçenek var:
1) Ya sunucunuzu üst sürümlere taşıyacaksınız.
2)Ya da birden fazla sunucu açıp bungeecord ile bağlacaksınız.
Sunucularınızı bungeecord ile bağlarsanız ve bunlar ayrı sunucular olursa istediğiniz olur. Nasıl yapacağınızın linkini de yukarıda vermiştim.sunucumda survival games skyblock vb oyunlar var ve tek istediğim opskyblock felan oynayanlar sadece o dünyalarda kalsın envanteri
Ben açıkcası ne yapmak istediğinizi anlayamadım ama, siz ne istediğinizi daha açık bir dille anlatsanız daha iyi olabilir. Şöyle söyleyim: Eğer farklı sunucularınız var ve bunları birbirine bağlamak istiyorsanız, buradan nasıl yapılacağını öğrenebilirsiniz.
Hayır, benim tek sunucum var ve her dünyada ayrı envanterin olmasını istiyorum diyorsanız, 1.8 destekleyen bir envanter pluginine rastlamanız pek olası değil. Çünkü ben de baktım, yok.
Önünüzde iki tane seçenek var:
1) Ya sunucunuzu üst sürümlere taşıyacaksınız.
2)Ya da birden fazla sunucu açıp bungeecord ile bağlacaksınız.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!