Forumdaki konulara fikrimi belirtip yorum yaparken kendimi yaşlanmış istiyorum. Yorum yapmak istediğim her konu beni maziye götürüyor. Özellikle şu Role Play konusu... Ahh ah... Uğruna ömür çürüttüğüm, çıktın yine karşıma. Benim role play serüvenim SA-MP (San Andreas Multiplayer) ile başlamıştı. 2013 yılında kayıt yapıp sunucuya girmek için satır satır hikaye yazıyorduk. Belki duyan, gören ve hatta oynamış olanlarınız vardır. Yaklaşık 4-5 sene önce kapandığı için ismini vermemde bir sakınca olduğunu düşünmüyorum. Türkiye'nin ilk SA-MP Role Play sunucusu Vendetta Role Play, içinde gençliğim yatıyor... FiveM, AltV vb. türevlerinin ortaya çıkışı sonrası has role play kitlesinin tek tek dağılması ve voice rp saçmalığının gelmesi sonucunda Türkiye'de role play bitmiştir. Role play dediğin text oynanır. Gerçek rolcüler anladı beni :) Neyse, duygulandım yine. Konumuza dönelim. Minecraftta role play...
Bu konuda fazla yorum yapmayacağım. Tek önerim voice rp yapmayın, ne yapıyorsanız yapın. İşin içine voice girdiği zaman gerçekten role play'in bir ağırlığı kalmıyor. Ghetto rolü yapıyor ama içinde 16'lık Efecan var. Text rp yapın :)