Sol Reklam
Sağ Reklam

Minecraft Dünyası: Kurtlar

Itchy

HAM!!
Emektar

Discord:

Itchy#6233

Katılım
25 Mayıs 2019
Mesajlar
73
Elmaslar
127
Puanlar
3.995
Minecraft
Itchy
Facebook
mctrcom
Twitter
mctrcom
mctr.png

Minecraft Dünyası: Kurtlar

Selam, bugün başlıkta gördüğünüz gibi kurtları inceleyelim, kurtlar hakkında konuşalım istiyorum. Bu tatlı ve sadık hayvanların yararlarından zararlarından bilgi vereyim. Hem kendi bildiklerim hem de araştırıp sizlere sunduğum yazılar ile bilgilenelim. Yavaş yavaş paragraflar ve anlatıma geçelim. Her zamanki gibi MC-TR.COM farkıyla ;).

1611687488064.png
Oyunun En Sadık Hayvanı: Kurtlar
Şunların tatlılığına bakın :). Eğer evcilleştirilmemişlerse dokunmanızı önermem. Ordu gibi saldırıyorlar. Kendileri ile sizin mesafeniz uzun olursa direk ışınlanırlar. Yürümeye üşeniyorlar :).

Kurtlar belirli bir yerde bulunmazlar hiç beklemediğiniz bir biomda bile bulabilirsiniz. Evcilleştirmek için kemik ile kurtlara sağ tıklamanız yeterli olacaktır. Bazıları 1 kemik ile size bağlanır, bazılarına ise elinizde bulunan kemik yetmez. Kemik ihtiyacınızı gece spawnlanan iskeletlerden elde edebilirsiniz.

Kurtların canı azaldıysa pişmiş veya pişmemiş et vermeniz onların canını yükseltecektir bu sayede daha çok yanınızda olabilirler. Birden fazla kurdunuz olursa eğer bir yaratığa vurarak onların toplu bir şekilde o canavara saldıracağını göreceksiniz. Bütün güç sizde artık !!

1611691839057.png


Minecraft'ta kurtları evcilleştirmek ve ardından evcileştirdiğimiz iki kurtu çiftleştirmek oldukça basit. Kurtlarınızın ikisini de yanınıza çağırırsınız ve yemeleri için onlara et sunarsınız. Kurtlar her et yediklerinde kuyrukları biraz daha uzar ve en sonunda doyduklarının belirtisi olarak etrafından kalp şekilleri çıkar. İşte her iki kurtunuzu da bu şekilde beslemenizin ardından çıftleşirler ve ortaya küçük, sevimli bir köpekçik daha meydana gelir hepsi bu kadar.


Kurtlar kemik ile evcilleştirdiğinizden itibaren kırmızı tasma ile gelirler tasmalarını herhangi bir boya ile sağ tıklayarak değiştirebilirsiniz.. Bu sayede arkadaşlarınızla girdiğinizde hangi kurtun kime ait olduğunu daha rahat anlayabilirsiniz.



Tekrardan selam, bugün kurtlar hakkında küçük bilgiler verdim. Umarım konum hoşunuza gitmiştir. Yazarken benim hoşuma gitti açıkçası, şu soldakinin boynu bükük halde durup bana bakması kadar güzel bir olay yok. Sizlere iyi günler, iyi forumlar dilerim.


Kullandığım Kaynak:
 
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı