Minecraft Dünyama girdiğimde oyun yanıt vermiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AlpaySLMN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 817
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AlpaySLMN

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Arkadaşlar normal bir şekilde oyuna girince düzgüncene oynuyabiliyorum fakat video çekme programını açınca yanıt vermiyor oyunun ortasında açıyorum yine oyun kasıyor oyunu durdurmadan denedim bu sefer video çekme programı açılmadı

Kullandığım program:Action

Merhaba, bu video programı yerine Bandicam gibi alternatif video programlarını denediniz mi?

Action yüksek performanslı bir ekran kayıt programıdır. Bilgisayarınız gücü düşükse kaldırmayabilir.
Size önerebileceğim iki uygulama var.

OBS
Open Broadcaster Software, çoğu yayıncının ve Youtuber'in kullandığı ekran kayıt programıdır. Düşük güce sahip bilgisayarlar için birebirdir.
İndirmek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

FRAPS
Fraps, 1999 yılında piyasaya çıkmış ekran kayıt programıdır. Yıllarca çoğu Youtuber bu programla oyun videosu çekmiştir.
İndirmek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Action yüksek performanslı bir ekran kayıt programıdır. Bilgisayarınız gücü düşükse kaldırmayabilir.
Size önerebileceğim iki uygulama var.

OBS
Open Broadcaster Software, çoğu yayıncının ve Youtuber'in kullandığı ekran kayıt programıdır. Düşük güce sahip bilgisayarlar için birebirdir.
İndirmek için

FRAPS
Fraps, 1999 yılında piyasaya çıkmış ekran kayıt programıdır. Yıllarca çoğu Youtuber bu programla oyun videosu çekmiştir.
İndirmek için
OBS'in daha gelişmiş bir sürümü varken bence normal OBS kullanmak saçma StreamLabs OBS indirmek için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl