Çözüldü Minecraft Dünyalar Arası Tab-List

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CraftRoes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.669
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CraftRoes

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
31
Merhaba arkadaşlar ben dünyalar arası tab istiyorum yani skywarsdaysa Skywars olcak Factiondaysa Tabda Faction yazcak bunu yapabilen varsa atabilirmi

Bahsettiğiniz şeyi yapabilmek için herhangi eklenti veya başka bir şey yok. Eğer bu işe yatırım vs. yaparsanız belki yaptırabilirsiniz.

Bungeecord'da sunucuları ayırdığınız zaman dediğiniz şey zaten gerçekleşecek. Tabii dediğiniz şey çekirdek (hub) sunucular içinse.

param yokki nasıl yaptırayım zaten skript istiyorum

Skriptle bir scoreboard yapmak o kadar lag yaptırır ki keşke yaptırmasaydım dersiniz.

perworld tablisti biliyomda onda yazı yazılmıyo galiba

Merhaba arkadaşlar ben dünyalar arası tab istiyorum yani skywarsdaysa Skywars olcak Factiondaysa Tabda Faction yazcak bunu yapabilen varsa atabilirmi
Merhaba, Yapabiliceğin 2 seçenek var onlardan biraz bahsediyim belki benim bilmediğim forum'da üye arkadaşlarımız'da cevaplayabilir.
1. Bungeecord ile yapabilirsin bunun için'de ekstra bir makine ve sunucu gerektiriyor birleştirmek gerekiyor.
2. SkyWars gibi yapılabilir örnek, Tabela ile adam Factions'a geçer ama tab'da yine aynı şekil'de oyuncuları gösterir.

Bahsettiğiniz şeyi yapabilmek için herhangi eklenti veya başka bir şey yok. Eğer bu işe yatırım vs. yaparsanız belki yaptırabilirsiniz.
Dostum gözüme çarpıyorsun yanlış anlama konuyu'da baltalamak istemiyorum ama yaptığın yorumu sadece yorum olsun diye yapıyorsun yani mesaj kasma gibi geliyor bana bilgin yoksa yazmana gerek yok. Artık öyle yetkili olmuyorsun bir sistem yok bu forum'da yetkilileri değişti sonuçta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl