Skript Paylaşımı Minecraft Don Ateş 1.0

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kingOf0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.037
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kingOf0

"~SimitSu"
Elmaslar
746
Minecraft
SimitSu

Discord:

kingOf0!#4055

Selamun Aleyküm Arkadaşlar Hemen Konuya geçicem

%100
%100
%100
%90
%100

dGBr57.png

5Qy0dD.png
OLDbqz.png

Moderatör tarafından düzenlendi:
Kaç ve kolava mantığı sanırsam.

Evet Fakat Ebe-Don Oyuncuları Dondurup Hareket etmemesini Sağlıyor Hayatta Kalan Ateşler Donmuş Ateşlere DOkunarak Onları Geri Ateş Yapabiliyorlar
Çocukken oynadığımız oynun aynısı :D

Kaç ve kolava mantığı sanırsam.
Evet Fakat Ebe-Don Oyuncuları Dondurup Hareket etmemesini Sağlıyor Hayatta Kalan Ateşler Donmuş Ateşlere DOkunarak Onları Geri Ateş Yapabiliyorlar
Çocukken oynadığımız oynun aynısı :D
Evet dün Ablam Palyaçolukta Onnu Oynattığını söyleyince internete baktım hiç benzeri yapılmamış bende kolları sıvadım yaptım Hayırlısının ilki Mc-TR Forumumuzda Olur Inşallah

Evet dün Ablam Palyaçolukta Onnu Oynattığını söyleyince internete baktım hiç benzeri yapılmamış bende kolları sıvadım yaptım Hayırlısının ilki Mc-TR Forumumuzda Olur Inşallah
İyiymiş kardeşim daha çok güzel işler yapman dileğiyle iyi forumlar.

bu script in donma özelliğini kullanmak isterim .sunucuda speed ,hack,fly acanları donduracak :). biri öldürene kadar donsunlar :)

bu script in donma özelliğini kullanmak isterim .sunucuda speed ,hack,fly acanları donduracak :). biri öldürene kadar donsunlar :)
:) skype:ibrahimbugra1077 Sıkıntı Çıkarsa Mesaj at Yardımcı Olmaya Çalışırım
The Friday 13 Oyununu Minecraft'a Uyarlayacağım

"The Friday 13 Oyununu Minecraft'a Uyarlayacağım" Skript halinde oyununu mu yapacaksınız yoksa bu özelliğimi 13th Friday oyununamı uyarlayacaksınız. Ha oyunu yapıcam diyorsanız. Onu ben ekibimle yapıyorum yakında lisans alıcam bilgilendirme amaçlı söyledim bunuda.

Proje zaten tarafımızca yapılmaktadır.

"The Friday 13 Oyununu Minecraft'a Uyarlayacağım" Skript halinde oyununu mu yapacaksınız yoksa bu özelliğimi 13th Friday oyununamı uyarlayacaksınız. Ha oyunu yapıcam diyorsanız. Onu ben ekibimle yapıyorum yakında lisans alıcam bilgilendirme amaçlı söyledim bunuda.
Skript Halinde Yapacağım Şimdi Ben Yapmayı Keseyimmi

Skript Halinde Yapacağım Şimdi Ben Yapmayı Keseyimmi
Malesef kesmeniz gerekiyor. Zaten böyle bir oyunu skript ile yapman en az 2. Ay'ını alır ve gerçekten zor biz en ufak ayrıntısına kadar yapıyoruz.

Isterseniz Yardımcı Olayım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl