Minecraft-Discord Oyun İçi Yetki Doğrulaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Inxity
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.998
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Inxity

Owner @ ᴛʀᴇᴀsᴜʀᴇ
Emektar
Hosting Görevlisi
Elmaslar
297
Minecraft
Inxityy

Discord:

Inxity#3240

Selamlar.Konu başlığından anlayacağınız gibi oyuncunun minecraft sunucusundaki yetkiye göre discord botumuzla doğrulama yapıp belirlediğimiz rolü vermesini istiyoruz.Örneğin;
VIP bir oyuncu /doğrula yazdığında ona bir kod verilecek (35jK9 gibi) ve bu kodu discord botumuza özelden yazdığında discord sunucumuzda o kişiye vip rolü tanımlanacak.
Yabancı kaynaklarda çok araştırdım ancak sadece 1 yetki için yapılabileni buldum (Yani mvip vip+ gibi seçenekler ekleyemiyorsunuz sadece VIP var.)
Herkesin Faydalanması Umuduyla :)
İyi Forumlar

Merhaba, bahsettiğiniz özelliği çoğu kişi ücretli olarak yapıyor şu an ücretsiz halini bulamadım ama yapan biri varsa bana etiket atsın.

Ücretli yapanlarıda postun altına beklerim.

Güncel++++

Merhaba, ekibimize bu ürün hakkında ulaşıp. Fiyat alarak, ürününüzün yapımına başlatabilirsiniz. Forum içerisinde asıl konumuzdan iletişimimizi alabilirsiniz.

Sonra bir bakacaklar sunucuları grief yemiş veya discord sunucuları patlamış
Son açtığım konuda kaldırılmasaydı bedava plugin yaptığımı anlatıyorum. Her şey türkiye oyuncuları için...
İyi bir insan olarak ünlenmek istiyorum. Senin, onun, bunun sunucusunu neden patlatayım :)

Son açtığım konuda kaldırılmasaydı bedava plugin yaptığımı anlatıyorum. Her şey türkiye oyuncuları için...
İyi bir insan olarak ünlenmek istiyorum. Senin, onun, bunun sunucusunu neden patlatayım :)
Ben kendi hakimiyetimde olmayan bir şeyi kullanmam

Ben kendi hakimiyetimde olmayan bir şeyi kullanmam
Tamam dostum onu düşüneceğim. Şu an çok sinirliyim türk oyuncularına open source kodları tamamiyle paylaşılmış pluginler yapıcam diyorum. Bedava diyorum. 2 kişi konuyu görüyor yektili kişi dahil olduğum ekip yüzünden konuyu siliyor. Ben böyle saçmalık görmedim şikayet linki vs. yokmu forumun

Tamam dostum onu düşüneceğim. Şu an çok sinirliyim türk oyuncularına open source kodları tamamiyle paylaşılmış pluginler yapıcam diyorum. Bedava diyorum. 2 kişi konuyu görüyor yektili kişi dahil olduğum ekip yüzünden konuyu siliyor. Ben böyle saçmalık görmedim şikayet linki vs. yokmu forumun
Forum Destek kısmına şikayet konusu açabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl