tarihci02
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 12
- Minecraft
- tarihci2
Discord:
tarihic2
Selam, ben tarihci02.
Minecraft sunucuları üzerinde geliştirme, kurulum ve teknik düzenlemelerle ilgileniyorum. Hazır bir sunucuda sadece moderasyon yapmak yerine daha çok sunucunun teknik ve geliştirme tarafında aktif rol alabileceğim projeler arıyorum.
Özellikle Paper/Leaf tabanlı güncel Minecraft sunucuları, plugin yapılandırmaları, sunucu sistemleri ve özel sistem geliştirmeleri üzerine çalışıyorum.
Yapabildiğim başlıca işler:
• Minecraft plugin geliştirme ve mevcut pluginleri projeye göre düzenleme
• Plugin kurulumu, config düzenleme ve hata çözme
• DeluxeMenus ile özel menü ve rehber sistemleri
• LuckPerms yetki/rank sistemleri
• TAB, scoreboard, hologram ve NPC düzenlemeleri
• WorldGuard bölge ve koruma ayarları
• Kasa, market, ekonomi, vote ve benzeri sistemlerin kurulumu
• ItemsAdder/resource pack tarafında entegrasyon ve düzenlemeler
• Paper / Leaf sunucu kurulumu ve optimizasyonu
• Velocity ile çoklu sunucu yapıları
• Log ve hata analizi
• Sunucuya özel yeni sistem fikirlerinin geliştirilmesi
Trap PvP, Skyblock, Towny, GensPvP ve benzeri oyun modları üzerinde çalışmalar yaptım. Sadece hazır config atıp bırakmak yerine, sistemlerin birbiriyle uyumlu çalışmasına ve oyuncu deneyimine önem veriyorum.
Gerektiğinde web sitesi, Discord tarafı ve sunucunun diğer teknik ihtiyaçlarında da yardımcı olabilirim.
Çalışma şeklim ücretlidir. Gönüllü yetkili pozisyonu aramıyorum. Ücret; yapılacak iş, sunucunun mevcut durumu ve benden beklenen sorumluluğa göre konuşulur. Tek seferlik geliştirme işi, proje bazlı çalışma veya düzenli olarak bir sunucunun developer ekibinde bulunma seçeneklerini değerlendirebilirim.
Özellikle ciddi şekilde sunucu açmayı veya mevcut projesini büyütmeyi düşünen kişilerle çalışmak isterim.
Minecraft kullanıcı adım: tarihci02
Pozisyon: Developer / Teknik Yetkili
Çalışma: Ücretli
İlgilenenler özel mesaj üzerinden yaptığı projeyi, sunucu türünü ve benden ne beklediğini yazabilir.
Minecraft sunucuları üzerinde geliştirme, kurulum ve teknik düzenlemelerle ilgileniyorum. Hazır bir sunucuda sadece moderasyon yapmak yerine daha çok sunucunun teknik ve geliştirme tarafında aktif rol alabileceğim projeler arıyorum.
Özellikle Paper/Leaf tabanlı güncel Minecraft sunucuları, plugin yapılandırmaları, sunucu sistemleri ve özel sistem geliştirmeleri üzerine çalışıyorum.
Yapabildiğim başlıca işler:
• Minecraft plugin geliştirme ve mevcut pluginleri projeye göre düzenleme
• Plugin kurulumu, config düzenleme ve hata çözme
• DeluxeMenus ile özel menü ve rehber sistemleri
• LuckPerms yetki/rank sistemleri
• TAB, scoreboard, hologram ve NPC düzenlemeleri
• WorldGuard bölge ve koruma ayarları
• Kasa, market, ekonomi, vote ve benzeri sistemlerin kurulumu
• ItemsAdder/resource pack tarafında entegrasyon ve düzenlemeler
• Paper / Leaf sunucu kurulumu ve optimizasyonu
• Velocity ile çoklu sunucu yapıları
• Log ve hata analizi
• Sunucuya özel yeni sistem fikirlerinin geliştirilmesi
Trap PvP, Skyblock, Towny, GensPvP ve benzeri oyun modları üzerinde çalışmalar yaptım. Sadece hazır config atıp bırakmak yerine, sistemlerin birbiriyle uyumlu çalışmasına ve oyuncu deneyimine önem veriyorum.
Gerektiğinde web sitesi, Discord tarafı ve sunucunun diğer teknik ihtiyaçlarında da yardımcı olabilirim.
Çalışma şeklim ücretlidir. Gönüllü yetkili pozisyonu aramıyorum. Ücret; yapılacak iş, sunucunun mevcut durumu ve benden beklenen sorumluluğa göre konuşulur. Tek seferlik geliştirme işi, proje bazlı çalışma veya düzenli olarak bir sunucunun developer ekibinde bulunma seçeneklerini değerlendirebilirim.
Özellikle ciddi şekilde sunucu açmayı veya mevcut projesini büyütmeyi düşünen kişilerle çalışmak isterim.
Minecraft kullanıcı adım: tarihci02
Pozisyon: Developer / Teknik Yetkili
Çalışma: Ücretli
İlgilenenler özel mesaj üzerinden yaptığı projeyi, sunucu türünü ve benden ne beklediğini yazabilir.
Moderatör tarafından düzenlendi: