Çözüldü Minecraft default oyuncular bazı komutları kullanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MCekiptoplamayeri

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
Mcekiptoplamamerkezi
agalar default oyuncu metaverse op kişisiniz kullanacağı komutu op olmayan oyuncu kullanıyor onu nasıl kaldırabilirim

multiversenin luckperms essentiasl laggclear loginsecurty titlemanager tüm komutlarını kullanabiliyor oyuncu opsi yokken
Saydığınız eklentilerin ve diğer çoğu eklentinin yardım paneli dediğim eklentinin komutları yazan bilgi bölümüne çoğu oyuncu zaten erişebilir. Fakat oradan bir komutu çalıştıramaz. Ama siz eğer ben yok bundan rahatsız oluyorum engellemek istiyorum diyorsanız
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentisini kullanabilirsiniz. Ya da ben eklentide istemiyorum skript istiyorum diyorsanız bu yorumun altına yazabilirsiniz. İyi forumlar, iyi günler, hayırlı akşamlar dilerim.

JavaScript:
#Skript:

on command:
    if sender is player:
        if player does not have permission "admin.yetkisi":
            if command is not "izinverilenkomut1" or "izinverilenkomut2":
                cancel event
                wait a ticks
                send "&c Bilmediğiniz komutları lütfen kullanmayın!" to event-player
                stop

#"izinverilenkomut1" kısmına oyuncuların kullabileceği komutları girerek başka komut kullanmalarını engellemiş olursunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl