Minecraft CRAFTRISE dolandırıcılık - 2 Gün Sürdü -

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GoldenSH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GoldenSH

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
14
Merhabalar bu sefer CR sunucusunun dolandırıcılığını göstericem onay bekliyorum kaç gündür destek bildirimide açtım 3 tanede hiçbir cevap gelmedi 1 hafta sürerse bildiricem bu konuda kimse para yatırmasın 1 hafta sonra gelmezse sizinde paranız gidebilir ininalimden zaten 68TL Gitti ama gelmedi ssleri sunuyorum.

1584176950392.png

1584176966396.png

1584177001676.png

1584177029023.png

1584177060912.png

Gördüğünüz gibi arkadaşlar belki hata yapmışımdır ama imkansız diğer sitedede yüklüyordum aynı şekilde bunun gibi olmadı onay bekliyor diyo belki yetkililer onaylıcak,
ama kaç gündür onaylamıyo onaylanırsa sizlere bildiricem.

craftrise dolandırıcılık yapacak bir sunucu değildir. gözden kaçırmış olmalılar.

CraftRise'nin 68 TL için böyle rezilliği göze alacağını sanmıyorum.
İlla ki bir yanlışlık olmalı.​

craftrise dolandırıcılık yapacak bir sunucu değildir. gözden kaçırmış olmalılar.
Vallah korkuyorum ya youtube'de böyle vidiolar var davada açamam.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

CraftRise'nin 68 TL için böyle rezilliği göze alacağını sanmıyorum.
İlla ki bir yanlışlık olmalı.​
Hiçbirşeyime bakmıyorlar bu parayı 2 haftada aç kalarak biriktirdim baktım ki arkadaşımın hesabına arkadaşım başkasına 15 RC göndermiş 7 Mart'da hala onaylanmamış bunuda onaylamamazlar param boşa gitcek olamaz ya neden gitmesini isteyim ki neden bunu yaptım ben keşke yüklemeseydim yanılmıştım 2 hafta yemek yemedim parayı biriktirmek için bunu bildiremiyorum da CraftRise'ye

Ne biliyorsun gpay kullanıyorlar sanırım belkide o para onlara ulaşmadı? Belkide gözlerinden kaçtı? Belkide onlara para ulaştıda kredini vermeyi unuttu? Biraz bekleyin 2 hafta olmuş eee, discord adresleri boşa yok ordan Moderatör arkadaşlarla konuşabilirsin şahsen ben konuşabiliyorum.

Dekontu buraya yollar mısınız? öyle para yatırdım gelmedi demekle olmuyor. Adamlara kanıt atın.

Ne biliyorsun gpay kullanıyorlar sanırım belkide o para onlara ulaşmadı? Belkide gözlerinden kaçtı? Belkide onlara para ulaştıda kredini vermeyi unuttu? Biraz bekleyin 2 hafta olmuş eee, discord adresleri boşa yok ordan Moderatör arkadaşlarla konuşabilirsin şahsen ben konuşabiliyorum.
Discord'unu atar mısın? grup oluşturursun konuşurum ben yetkililerle
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Discord'daki isteği kabul eder misin Abdullah?

Ekran Alıntısı.JPG

Vayyy abimiz Raufai oldu yazık size milleti kandırmaktan bıkmadınız.

Daha önceden 2318 TL lira gibi olan rezilliklerini unutmuş değilim. Üstüne üstlük olan olayı da bana paslayıp güzel kurgu yapmışlardı.

SonOyuncu varken CraftRise gibi kendi launcherlarını dair yapamayan sunucu'da niye oynuyorsunuz spigot'dan eklenti alıp türkçeleştiren bir sunucu oysa SonOyuncu herşeyi kendi yapıyorken ve daha güzel optimizasyonu varken siz Oyuncuları anlamıyorum. neyse umarım paranı kurtarırsın.

SonOyuncu varken CraftRise gibi kendi launcherlarını dair yapamayan sunucu'da niye oynuyorsunuz spigot'dan eklenti alıp türkçeleştiren bir sunucu oysa SonOyuncu herşeyi kendi yapıyorken ve daha güzel optimizasyonu varken siz Oyuncuları anlamıyorum. neyse umarım paranı kurtarırsın.
haklısın. sonoyuncu bir çok alanda daha profesyonel.

Sorun çözülmüştür 1 hafta beklettikleri için ekstra 5RC verdiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl