Vital Ghost
Fırında Isıttığım İlk Taş
- Elmaslar
- 29
:( hiçbir mesaj vermiyor.1.8 için Citizens >Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
1.8 için CommandNPC >Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Merhabalar,:( hiçbir mesaj vermiyor.
Benim sunucum sorunlu olabilirmi öyle bir durum varmı? ve bunu yapsam ne farkedecekMerhabalar,kendinize uygun olan sunucu Jar'ını indirebilirsin.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Belki doğru .jar indirmemişsindir. Yenisini indir.Benim sunucum sorunlu olabilirmi öyle bir durum varmı? ve bunu yapsam ne farkedecek
Bu arada tavsiyem 1.8.8 PaperSpigot kullanmanız. 1.8'den çok daha iyi. O yüzden çalışmıyor çok yüksek ihtimalle.Benim sunucum sorunlu olabilirmi öyle bir durum varmı? ve bunu yapsam ne farkedecek
1.8.8 paperspigot yapınca oyuncular 1.8 ile girebiliyormu? ve pluginler silinirmi?Bu arada tavsiyem 1.8.8 PaperSpigot kullanmanız. 1.8'den çok daha iyi. O yüzden çalışmıyor çok yüksek ihtimalle.
Hayır aksine daha iyi performanslı ve sadece viaversion ile 1.8-1.15.2 arası tüm sürümlere girişi açabilirsiniz. Ayrıca çoğu plugin 1.8'de çalışmaz, 1.8.8 kurarsanız çoğu pluginin çalıştığını göreceksiniz. Mesela WorldEdit ve WorldGuard veya AdvancedBan 1.8'de çalışmıyor, ama 1.8.8'de çalışıyor. Deneyip de görebilirsiniz. Google'ye PaperSpigot 1.8.8 yazın ve çıkan ilk siteden (yivesmirror diye bir site çıkması lazım) indirebilirsiniz.1.8.8 paperspigot yapınca oyuncular 1.8 ile girebiliyormu? ve pluginler silinirmi?
Peki 1.8 spigottan 1.8.8 paperspigot a geçebilir miyiz direkt hazır paketim var şuan onu geçirebilir miyim?Hayır aksine daha iyi performanslı ve sadece viaversion ile 1.8-1.15.2 arası tüm sürümlere girişi açabilirsiniz. Ayrıca çoğu plugin 1.8'de çalışmaz, 1.8.8 kurarsanız çoğu pluginin çalıştığını göreceksiniz. Mesela WorldEdit ve WorldGuard veya AdvancedBan 1.8'de çalışmıyor, ama 1.8.8'de çalışıyor. Deneyip de görebilirsiniz. Google'ye PaperSpigot 1.8.8 yazın ve çıkan ilk siteden (yivesmirror diye bir site çıkması lazım) indirebilirsiniz.
EmreSHN#4551
arakdaşlar bana çalışan bir command npc ve citizens eklentisi veirr misiniz? sunucu sürümüm 1.8 bende varda onlar çalışmıyor.
Tabi ki fakat leak eklenti varsa hata verebilir, onun dışında 1.8'den kat kat performanslı ve iyidir.Peki 1.8 spigottan 1.8.8 paperspigot a geçebilir miyiz direkt hazır paketim var şuan onu geçirebilir miyim?
Diğer paketlerdede aynı hata oluyor :( Sunucum şimdilik bedava diye olabilir mi?Belki pakette sıkıntı vardır. Başka bir pakette oluyor mu?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!