minecraft cms scriptlerinin rezillikleri hk.

YoutubeKafasi

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
112
selam, buraya uzun süredir girmiyorum o yüzden muhtemelen beni kimse tanımayacak.

seneler öncesinde bu forumda aktiftim. rivel team adında bir ekibimiz vardı. açıkçası ne yalan söyleyeyim geçen onca zamanın ardından ekipten kimseyle düzgün bir iletişimim kalmadı ve bireysel olarak takılıyorum uzun süredir farklı platformlarda.

göz gezdireyim dedim de zamanın craftux'u bile şuanki webscriptlerden daha mantıklı geldi. (leaderos hariç)

tamamı yapay zeka ile yazıldığı açıkça belli bu yazılımları kullanan var mı bilmiyorum ancak önümüzdeki zamanlarda minecraft ve hytale sunucuları için discord / webscript / client & svside eklentisi tarafında çalışmayı düşünüyorum.

bu tür bir yazılım paketinde ne tür özellikler beklersiniz?

not: amacım herhangi bir script/satıcı baltalamak değil kendi görüşümdür.

Merhaba değerli dostum dediğine aynen katılıyorum fakat boşuna zahmete girme biz geliyoruz tester sunucu arama konusuyla ve onaylı satıcımla ilk konumu açıcam inşallah.

Yabancı ve Türk olmak üzere 30dan fazla ödeme yöntemi ekledim. Test edildi çalışıyorlar.
14 farklı oyun ile entegre çalışıyor alternatiflerde 9u geçen ve 9dan fazla olduğunu düşünebilecek kapasitede olan yok.
Kullanışlı olması için otomatik yedekleme vb. gibi ismi geçen yazılımdan kat kat daha iyi özellikler barındırıyor.
İyileştirmeler ve marka tescili ticari işlemler kaldı birtek önümde.
Yanlız konu başlığını falan değiştir konu silinir olan benim mesajıma olur.

CMS Spoiler (Çok caz yapan olursa hero kısmını editlerim ama ağzının payınıda veririm)
1786403941329.webp

1786403417979.webp

1786403521091.webp

Yönetim Paneli
1786403204949.webp

1786403337272.webp

Anasite Spoiler (Sıkça sorulan ve önizleme için ekledim yoksa pek önemli bir spoiler değil önemli kısımları paylaşmadım zaten fikir çalışmasın diye yedekleme bile büyük bir fikir piyasaya göre)
1786402575504.webp

1786402845071.webp

Vakit ayırıp mesajımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

O kadar kestim biçtim hero kısmındaki logoyu unutmuşum neyse canım sağolsun o kadarı içinde mesajımı silmezler diye düşünüyorum.

Merhaba değerli dostum dediğine aynen katılıyorum fakat boşuna zahmete girme biz geliyoruz tester sunucu arama konusuyla ve onaylı satıcımla ilk konumu açıcam inşallah.

Yabancı ve Türk olmak üzere 30dan fazla ödeme yöntemi ekledim. Test edildi çalışıyorlar.
14 farklı oyun ile entegre çalışıyor alternatiflerde 9u geçen ve 9dan fazla olduğunu düşünebilecek kapasitede olan yok.
Kullanışlı olması için otomatik yedekleme vb. gibi ismi geçen yazılımdan kat kat daha iyi özellikler barındırıyor.
İyileştirmeler ve marka tescili ticari işlemler kaldı birtek önümde.
Yanlız konu başlığını falan değiştir konu silinir olan benim mesajıma olur.

CMS Spoiler (Çok caz yapan olursa hero kısmını editlerim ama ağzının payınıda veririm)

Yönetim Paneli

Anasite Spoiler (Sıkça sorulan ve önizleme için ekledim yoksa pek önemli bir spoiler değil önemli kısımları paylaşmadım zaten fikir çalışmasın diye yedekleme bile büyük bir fikir piyasaya göre)

Vakit ayırıp mesajımı okuduğunuz için teşekkür ederim.
yine de istediğim seviyede bir cms olduğunu düşünmüyorum. bahsettiğim şey cms ötesinde açıkçası custom client/launcher tarafında hile tespiti & instant replay gibi her şeyin içinde olduğu bir paket tasarlayacağım. bu tür siteler genelde öncesinde figmada tasarlanıyor artık tasarımı geliştir biraz :) rekabet iyidir ellerine sağlık.

yine de istediğim seviyede bir cms olduğunu düşünmüyorum. bahsettiğim şey cms ötesinde açıkçası custom client/launcher tarafında hile tespiti & instant replay gibi her şeyin içinde olduğu bir paket tasarlayacağım. bu tür siteler genelde öncesinde figmada tasarlanıyor artık tasarımı geliştir biraz :) rekabet iyidir ellerine sağlık.
Website ayrı şeydir launcher/client ayrı şeydir whmcs hostingmi veriyor site alanlara tema bile vermiyor.
13.63.107.12 ip adresi tanıdık geldimi?

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl