Sol Reklam
Sağ Reklam

Minecraft Clay Soldiers Mod Tanıtımı

Sceaw

Comeback #</>

Discord:

Pâtr#0010

Katılım
20 Ağustos 2018
Mesajlar
314
Elmaslar
279
Puanlar
7.070
Yer
İstanbul
yeni_logo-png.56513


Minecraft Clay Soldiers Mod Tanıtımı
Merhaba sevgili Minecraft Türkiye üyeleri, bugün sizlere Clay Soldiers adlı modu tanıtıyorum. Öncelikle yavaş bir şekilde aşağıya doğru inelim ve konumuzun keyfini sürelim. Konu sonunda görüşmek dileğiyle!

maxresdefault.jpg


Clay Soldiers nedir?

Clay Soldiers, sizin ordunuzu kurmak için tasarlanmış diyebilirim ama bu biraz farklı. Küçük bir ordu, küçücük. Küçük asker oluşturmanıza yarıyor. Tabii sadece bu askerleri oluşturmakla kalmıyor. Bu küçük askerlere deri vererek kıyafet giymesine yardımcı olabilirsiniz. Kılıç ister misin küçük adam? Küçük askerlere bir kılıç vermek istiyorsunuz öyle değil mi? Üzerine bir adet çubuk atarak onlara birer çubuk verebilirsiniz. Bu çubukla birlikte vurduğu zaman daha fazla hasar vererek düşmanı daha çabuk öldürebilirsiniz. Kılıcınız daha fazla vurmasını ister misiniz? Kim istemez ki? Çakmak taşını yere bırakın, olacakları izleyin. Küçük askerler bunlara doğru yaklaşıp kılıçlarını keskinleştirecekler. Sadece bir çakmak taşı tüm orduya yetecek durumda olduğu için fazla çakma taşına gerek yok. Tabii bu küçük askerlerimiz mavi ve kırmızı olmak üzere ikiye ayrıldığını söylemeden geçmeyelim. Kırmızı askerleri biraz daha güçlü yapmak isterseniz eğer, onlara kızıltaş verin. O kızıltaşı kullanarak daha güçlü olacaklar. Mavi askerler ile savaşırken ise mavi askerlerin hiçbir şansı kalmayacak. Neden mi? Eğer kırmızı askerlere kızıltaş verirseniz, o kızıltaş sayesinde düşmanı sersemletecektir. Böylece diğer düşmanlarını rahat bir şekilde alacak. Mavi askerleri nasıl güçlendiririz diye soranlar olabilir. Onlar için de bir çözüm yolu bulunuyor. Onlara da ne verildiğinde güçleniyor biliyor musunuz? Demir! Mavi askerlere demir vererek onlara daha güçlü ve daha kalıplı bir hale getirebilirsiniz. Tabii ki sadece bununla kalmıyor. Onlara biraz odun vererek küçük evler yapmasını sağlayabilirsiniz. Eğer o küçük askerlerin sizi takip etmesini istiyorsanız çok basit! Kırmızı askerler için, elinize kırmızı boya alın ve göreceksiniz ki kırmızı askerler sizleri takip ediyor. Aynı koşullar maviler içinde geçerli. Elinize bir mavi boya alın ve mavi askerler sizi takip etsin. Ayrıca yazılı anlatım istemiyorsanız size bir video benden!



Askeriniz üst taraflarda mahsur kaldı diyelim, aşağıya inmesi gerek. O zaman sizin yardımınıza tüy geliyor. O tüyü küçük askerinize verdiğinizde o tüy paraşüt görevi görecek ve düştüğünde hiç hasar almayacak. Ayrıca pegasus atlar ile çok daha iyi dövüşler yapabilirsiniz. Çok güzel öyle değil mi? Şahsen ben çok beğendim. Çok güzel ve yararlı bir mod olmayı başarmış. İnternette arattığınızda bu modun bağlantılarını kolayca bulabilirsiniz.

556718.jpg


Konumun burada sonuna gelmiş bulunuyorum. Umarım konumu beğenmişsinizdir. Diğer konularımda görüşmek dileğiyle, hoşça kal!
 
Son düzenleyen: Moderatör:

-ULTRA-

GY!
Katılım
28 Nisan 2018
Mesajlar
210
Elmaslar
222
Puanlar
4.020
Minecraft
Whessry
Konu dizaynı daha iyi olabilirdi, mod baya ilgimi çekti. :D
 

Electra

Eventually, everything goes away.

Discord:

Electra#9331

Katılım
25 Aralık 2018
Mesajlar
278
Elmaslar
835
Puanlar
2.310
Güzel konu, konu biraz kısa kalmış içerik yüzünden.
 

RebelZone

Yaratık Tuzağı: Çalışıyor

Discord:

RebelZone#6475

Katılım
29 Aralık 2018
Mesajlar
704
Elmaslar
1.692
Puanlar
9.075
Yer
RebelZone#6475
Minecraft
RebelZone
Yine güzel bir konu kralım :)
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

Güzel mod tanıtımı olmuş. Oynamak istediğim modlardan sanırım birisi bu!
 
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı