Çözüldü Minecraft Claim Plugini

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PerfecTolga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 347
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PerfecTolga

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
3
Minecraft
FamilieSezen

Discord:

tolga6606

Merhaba Dostlar Sunucumda Claim dışında pvp atanların claime kaçmasını engellemek istiyorum ne yapmam gerekiyor
Ayriyettende kaktüs farmı için ipin texturesini kırmızı yapmak istiyorum bunu nasıl yaparım

Son düzenleme:
Claim eklentinizin adını iletirseniz isteğiniz üzerine araştırabilirim. İpin rengini kırmızı yapmanız için sunucunuzda texturepack olması gerekiyor.

Claim eklentinizin adını iletirseniz isteğiniz üzerine araştırabilirim. İpin rengini kırmızı yapmanız için sunucunuzda texturepack olması gerekiyor.
GriefPreventionData pluginimin ismi pvp yi aktif ettim ancak oyuncu pvpye kaçamasın istiyorum böyle önü camlarla kapansın istiyorum ayriyetten texturepack nasıl kullanabilirim

GriefPreventionData Addonlarını araştırdım fakat pvp aktifken claime girememe tarzında bir şey bulamadım maalesef. Texturepack için ItemsAdder adlı eklentiyi kullanabilirsiniz.

itemadders plugini artık satılmıyor dostum nasıl ekleyecegim

Merhaba combatlogx eklentisini kullanıyorsanız claim içerisine savaş esnasında girmeyi "GriefPrevention" addonu sayesinde kapatabiliyorsunuz.

Her eve lazım dediğimiz.

Merhaba,

Bana özelden yazmışsınız detaylı anlatım için tüm bilmeyen arkadaşlar görsün diye detaylı bir şekilde burada anlatıyorum.

Öncelikle savaşları yönetmek için CombatLogX eklentisini kullanıyorsanız spigot sayfasından indirdiğiniz zaman winrarlı şekilde gelecektir. Winrar dosyasını açın ve içerisinde eklenti dosyaları olacak bir de CombatLogX isimli bir klasör olacak. O klasöre girin içerisinde expansions isimli klasör olacak. O klasörün içerisinde birbirinden farklı addonlar olacak CombatLogX için.

O addonların içerisinden "GriefPrevention" ve isteğe bağlı olarak "WorldGuard" addonunu paketiniz içerisindeki plugins dosyasına gelin, CombatLogX isimli dosyaya girin ve expansions isimli klasörün içerisine dediğim .jar dosyalarını atın. Sunucuyu kapat aç yaptıktan sonra kolay bir şekilde config ayarlaması yapın ve istediğiniz olacak. Başarılar ^^

Karmaşık geldiyse kusura bakmayın elimden geldiğince anlatmaya çalıştım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl