myt_00
ellegans.
Ücretli arıyorsanselam arkadaşlar skyblock sunucum için çiftçi plugini lazım
Ekli dosyayı görüntüle 249667
böyle birşey lazım npc fln olsun
bozkurtharun
merhabalar geikiniü kullanıyorum ama npc oluşmuyor hocamÜcretli arıyorsankullanabilirsinDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Yada ücretsiz arıyorsankullanabilirsin Farmerv6 veya v5Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
myt_00
merhabalar geikiniü kullanıyorum ama npc oluşmuyor hoca
Geik#1139
1.16.5'e kadar sanırım v5'in desteği vardı. Deneyebilirsin. v6'da maalesef npc yok.selam arkadaşlar skyblock sunucum için çiftçi plugini lazım
Ekli dosyayı görüntüle 249667
böyle birşey lazım npc fln olsun
benim eklentilerimden hiç birini kullanmadın yaniv5 de npc yok diye biliyorum ama v6 yı kullanmadım onda sanırım var diye biliyorum

ellegans.
yoo kullandım v5 veya v6 yı kullandım ama hangisi hatırlamıyom belki ikisidedir :d bide tüccar ve delivery i kullandım1.16.5'e kadar sanırım v5'in desteği vardı. Deneyebilirsin. v6'da maalesef npc yok.
benim eklentilerimden hiç birini kullanmadın yani![]()
realundefeated
Geik#1139
v1-2-3-4-5 hepsinde npc var. v6'da yok. Yakında modül sisteminin değişikliğiyle o da olucak. Community çalışıyoryoo kullandım v5 veya v6 yı kullandım ama hangisi hatırlamıyom belki ikisidedir :d bide tüccar ve delivery i kullandım
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!