Çözüldü Minecraft ChestCommands Warp

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tydeus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.333
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tydeus

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
46
Minecraft
Tyd3us

Discord:

Tydeus#8907

Skinli kafa eklemeyi buldum ama bir türlü yeşil mavi turuncu renkli kafalar bulamadım tek renk olucak şekilde

Biraz daha açıklayıcı yazarsanız yardımcı olabilirim.

playername yazan yere o skinin username sini yazabilirsiniz.

Kod:
ID: 'skull:3'
SKULL-OWNER: 'playername'

Sanırım skin isimlerini bulamadınız.

Turuncu skin: Orage
Mor skin: Purple

Chest commands taki SKULL-OWNER: kısmına bu isimleri girersen istediğini elde edebilirsin belki.

Dediğinizden şunu anlıyorum, kafa tamamen yeşil,mavi,turuncu renkli olacak.
Yeşil;

Kod:
/give @p skull 1 3 {display:{Name:"Green (#008000)"},SkullOwner:{Id:"9113c2d9-acfd-4f7e-bdb0-cbd029a4e3f4",Properties:{textures:[{Value:"eyJ0ZXh0dXJlcyI6eyJTS0lOIjp7InVybCI6Imh0dHA6Ly90ZXh0dXJlcy5taW5lY3JhZnQubmV0L3RleHR1cmUvOGU5YjI3ZmNjZDgwOTIxYmQyNjNjOTFkYzUxMWQwOWU5YTc0NjU1NWU2YzljYWQ1MmU4NTYyZWQwMTgyYTJmIn19fQ=="}]}}}

Yeşil;

Kod:
/give @p skull 1 3 {display:{Name:"Green (#008000)"},SkullOwner:{Id:"9113c2d9-acfd-4f7e-bdb0-cbd029a4e3f4",Properties:{textures:[{Value:"eyJ0ZXh0dXJlcyI6eyJTS0lOIjp7InVybCI6Imh0dHA6Ly90ZXh0dXJlcy5taW5lY3JhZnQubmV0L3RleHR1cmUvOGU5YjI3ZmNjZDgwOTIxYmQyNjNjOTFkYzUxMWQwOWU5YTc0NjU1NWU2YzljYWQ1MmU4NTYyZWQwMTgyYTJmIn19fQ=="}]}}}

Arkadaş bunun chestcommands a eklenmiş halini istiyor sanırım.

Sanırım skin isimlerini bulamadınız.

Turuncu skin: Orage
Mor skin: Purple

Chest commands taki SKULL-OWNER: kısmına bu isimleri girersen istediğini elde edebilirsin belki.
bunlarda göz vs. var full renkte olmuyor ama dediğim buydu
Yeşil;

Kod:

Arkadaş bunun chestcommands a eklenmiş halini istiyor sanırım.
Aslında arkadaşın isteği ile pek bir farkı yok. Komut bloğuna kodu yapıştırıp basınç plakası türevi bir şey ile bu kafayı envanterine alabilir :)

b
Aslında arkadaşın isteği ile pek bir farkı yok. Komut bloğuna kodu yapıştırıp basınç plakası türevi bir şey ile bu kafayı envanterine alabilir :)
sizin komudunuz normal kafa verdi

MoreHeads plugini ile şekilli kafalar alabilirsin.Menü olarak ise deluxemenus kullanman daha iyi olur.

b

sizin komudunuz normal kafa verdi
Verdiğim kod tamamen yeşil kafanın "give" komutuydu. Bir hata olmasına ihtimal vermiyorum, doğru yazdığınızdan veya yapıştırdığınızdan emin olun. Ayrıca komut 1.8x sürümlerinde geçerlidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl