Çözüldü Minecraft Cape

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rushiestia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 562
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rushiestia

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Rushiestiia
Merhabalar, öncelikle iyi forumlar arkadaşlar. Aklıma takılan bir soru var premium hesabımı microsofttan aldım ve herhangi bir capeye sahip değilim üstelik bedava bir cape de söz konusu olmadı fakat cape'm olsun istiyorum bunu herhangi bir site yerine minecraftın kendısınden para ile almak istiyorum güvenli olduğu için böyle bir şey mümkün müdür?

Maalesef orjinal Minecraft üzerinden herhangi bir cape satın alamazsınız. Ancak OptiFine'dan satın alabilirsiniz. Minecraft'ın dağıttığı cape'ler belirli koşullarda geçerli oluyor. (MINECON etkinlikleri vb.)

Merhaba microsoft geçen zamanlarda belirli koşulları sağlayan oyunculara üç tane pelerin dağıttı (Farklı zamanlarda). Onun haricinde pelerin satın alınamıyor. Pelerin sahibi olabilmek için iki yol var. İlki microsoftun tekrar pelerin dağıtması. İkinicisi pelerin sahibi bir oyuncunun microsoft hesabını satın almak. İyi günler dilerim.

Bende yeni fark ettim eğer mob oylamasına katıldıysanız size bir adet pelerin gelmiş olması gerekiyor. Bir bakmanızı tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl