Bulundu Minecraft builder

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BeratGlr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.139
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

BeratGlr

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar ben minecraft sunucusu açıcaktım ama 2 mimarım beni bırakıp gitti bana build konusunda yardım edicek destek olucak varsa TheZirox#0006 yazarsanız sevinirim

Minecraft piyasasında mimar bulmak çok zor. Piyasadakiler genellikle (eklenti kodlama, skript yazma, discord bot kodlama, pluginleri editleme vb.) gibi şeylerle uğraşıyorlar.

Merhaba arkadaşlar ben minecraft sunucusu açıcaktım ama 2 mimarım beni bırakıp gitti bana build konusunda yardım edicek destek olucak varsa TheZirox#0006 yazarsanız sevinirim
ücretsiz mimar bulman imkansız.

Günümüzün sıkıntılarından biri mimarlıktır mimarlık zahmet verici birşey hatta coğu mimarlar hızlı bitsin diye hile bile kullanıyorlar (wand hariç, huzuni vb anlamda) bazi mimarlar map satıyorlar bence onları bi bul derim para çıkmazsada ücretsiz her türlü bulursun ama o zaman da ne anlamışsın sunucudan :-) , mimar bulucağın yerine mimarların bazıları map satıyor onlara ulaşursan daha iyi olur her neyse Başarılar dilerim.

Yapılar emek gerektirir, emek sonucu tecrübe gösterilir, tecrübe sonucu da ürün takdim edilir. Bu nedenle hiçbir mimarın ücretsiz bir şekilde çalışacağını zannetmiyorum. İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl