Minecraft Build Dersi: Kolay Terrain Yapımı (görsel anlatım)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MrSeksen9
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.790
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabi kide yapa bilir yapıları çok kötü olan ve global de terraformer olan insanlar tanıyorum.
Demekki onlar terrada iyiler ben terrada iyi olmayan kişiler için açmıştım bu konuyu evi kötü yapan terrayı iyi yapan insanlar için açmadım bu konu terrayı hiç beceremeyen arkadaşlar için umarım anlamışsındır.

Demekki onlar terrada iyiler ben terrada iyi olmayan kişiler için açmıştım bu konuyu evi kötü yapan terrayı iyi yapan insanlar için açmadım bu konu terrayı hiç beceremeyen arkadaşlar için umarım anlamışsındır.
Dsha fazla uzatmak istemediğim için teşekkür ederim.

1564850469306.png

Merhabalar rehberliğiniz için teşekkür ederim buildim orta düzeydeydi hatta kötü bile diyebilirdik sayenizde güzel bir yapı yapabildim :)

Videolu anlatım daha iyi olabilirdi, bunu elle yapmak istemeyen arkadaşlar için VoxelSniper adlı eklentiyi öneririm.
Kullanımını araştırmanız gerekebilir.

Ekli dosyayı görüntüle 84863

Merhabalar rehberliğiniz için teşekkür ederim buildim orta düzeydeydi hatta kötü bile diyebilirdik sayenizde güzel bir yapı yapabildim :)
Saol uzun süredir foruma girmiyorum biraz geç yazmış olacağım ancak olsun ortalarıda doldurup çorak toprak ile toprak çıkıntıları eklersen daha güzel olabilir işine yaradıysa ne mutlu bana :D

Videolu anlatım daha iyi olabilirdi, bunu elle yapmak istemeyen arkadaşlar için VoxelSniper adlı eklentiyi öneririm.
Kullanımını araştırmanız gerekebilir.
Ha biliyorum voxeli ancak büyük bir sunucuda genelde elle tarrain fln yaparak yetki veriliyor o bakımdan düşündüm youtube da videolu güzel anlatımlar yine var bakabilirler yorumun için saol.

Güzel bir ders, sayenizde bir yeni bilgi daha öğrendim.

Görmüş olduğunuz gibi bir creative sunucusunda büyük ve küçük yapılar yapıyorum biri daha bitmedi :D yakında onuda bitireceğim
işinize yaradıysa ne mutlu bana!
2019-07-11_14.29.28.png
2019-08-17_16.24.36.png

Genelde değişik tarzda terrainler oluyor karışık sade ve düzgün ben genelde hepsinden yapmaya çalışıyorum. :D

bu çok eskiden craftolia adlı akademide uygulanan el becerisi yöntemidir.
ve ben dahil çoğu mimarı iyi yapan şeydir bu. Ben bu tekniği Buraktan öğrendim.
Yabancı takımlara katıldım bu teknik çok önemli bir tekniktir çok güzel konu olmuş eline sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl