Çözüldü Minecraft boss plugin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ahrizehra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.456

Ahrizehra

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
7
Minecraft
Ahrizehra
Arkadaşlar boss plugini arıyorum güncel ve editlenebilir türden mümkünse yardımcı olur musunuz rica etsem?
Şu an MythicMobs kurulu fakat pek beğenmedim plugini ve biraz karışık geldi açıkçası

Ücretsizlerden:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ücretli: bu eklenti sanırım artık güncellenmiyor.

Tabikide benim önerim mythicmobs. Kullanımı gerçekten kolaydır. Detaylı bir wikisi var. Ayrıca eklentiyle birlikte hazır bosslar geliyor onları inceleyerek bile boss yapabilirsin. Ve çoğu eklentiyi destekler.

Ücretsizlerden:

Ücretli: bu eklenti sanırım artık güncellenmiyor.

Tabikide benim önerim mythicmobs. Kullanımı gerçekten kolaydır. Detaylı bir wikisi var. Ayrıca eklentiyle birlikte hazır bosslar geliyor onları inceleyerek bile boss yapabilirsin. Ve çoğu eklentiyi destekler.
Aklımda çok spesifik şeyler var da bu MythicMobs bunu karşılar mı plugini daha önce kullanmadım mesela boss skilleri bosstan düşen itemler falan bunları ayarlamayı bulamadım birkaç şey denedim sonra sinir oldum böyle özellikleri mevcut mudur acaba?

evet hemde ayrıntılı olarak mevcut. itemlerin isimlerinden düşme oranlarına kadar herşeyi ayarlayabiliyorsun. Biraz skill'ler karışık o kadar. Discordunuz varsa takıldığınız yerlerde yardımcı olurum.

Pek aktif kullanmasam da bir tane var evet ekliyorum sizi oradan soracağım aklıma bir şey takılırsa teşekkürler.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl