Bulundu Minecraft Block kırıldığında envanter'e düşmeme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan clow242
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 935
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

clow242

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
rakshana

Discord:

Krylex#3233

Merhaba iyi günler diliyorum herkese bir isteğim var acaba böyle bir skript ya da bunu sağlayan bir plugin var mı sizden öğrenmek için konu açıyorum, çoğu yerde arama yaptım fakat olumsuz, Örnek olarak bir alanda sünger dolu diyelim, insanlar o süngeri kırdığında o sünger hiç bir şekilde envanter'e gelmicek, böyle bir skript mümkün mü?

Süngerin gelmemesini bilmiyorum ama AutoPickup plugini otomatik envantere gönderiyor kırdığınızda

Evet fakat benim demek istediğim örnek olarak mesela bir block var diyelim bunu kırdığında bu block hiçbir şekilde envanterine gelmicek

Merhaba iyi günler diliyorum herkese bir isteğim var acaba böyle bir skript ya da bunu sağlayan bir plugin var mı sizden öğrenmek için konu açıyorum, çoğu yerde arama yaptım fakat olumsuz, Örnek olarak bir alanda sünger dolu diyelim, insanlar o süngeri kırdığında o sünger hiç bir şekilde envanter'e gelmicek, böyle bir skript mümkün mü?
böyle bir skript olur mu bilmiyorum ama eşyaların yerden alınmaması için tek bildiğim worldguard. wand ile eşyaların yerden alınmamasını istediğin yeri seç. sırasıyla komutları yaz;

Kod:
/rg define <isim>
Kod:
/rg flag <isim> item-pickup deny
bu şekilde yapabilirsin. iyi forumlar.

böyle bir skript olur mu bilmiyorum ama eşyaların yerden alınmaması için tek bildiğim worldguard. wand ile eşyaların yerden alınmamasını istediğin yeri seç. sırasıyla komutları yaz;

Kod:
/rg define <isim>
Kod:
/rg flag <isim> item-pickup deny
bu şekilde yapabilirsin. iyi forumlar.
Teşekkür ederim cevabınız için fakat maalesef buda işe yaramıyor, belki ben yanlış anlatmışımdır konuyu, örnek vermek gerekirse bir alan var ve insanlar orada sünger kırarak belli bir sanal coin elde ediyor, ama insanlar bu süngeri kırdığında süngerlerin gelmesini istemiyorum

Teşekkür ederim cevabınız için fakat maalesef buda işe yaramıyor, belki ben yanlış anlatmışımdır konuyu, örnek vermek gerekirse bir alan var ve insanlar orada sünger kırarak belli bir sanal coin elde ediyor, ama insanlar bu süngeri kırdığında süngerlerin gelmesini istemiyorum
Umarım işinize karismiyorum. Böyle bir şeyin olduğunu sanmıyorum. Eğer mümkün ise kırdıkları blogu değiştirebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl